Külföld

Tízezer dollárra perelnek egy férfit, mert nem jelent meg a megbeszélt randevún

rtl.hurtl.hu

2022. július 22. 15:34

A felperes nő felháborodottan kérte számon a bírón, hogy megkérdőjelezi az intelligenciáját.

Egy michigani nő tízezer dollárt követel a bíróságon egy férfitól, mert az nem jelent meg a megbeszélt randevújukon. QaShontae H. Short szerint ez komoly érzelmi megrázkódtatást okozott neki, mert a randevú épp a néhai anyja születésnapjára esett.

Az interneten megtartott tárgyaláson a nő éles vitába keveredett a bíróval, aki arról tájékoztatta őt, hogy rossz bíróságra nyújtotta be a keresetét. A bíró a beperelt férfit arról kérdezte, hogy a jogi képviseletét saját maga akarja-e ellátni, amire a férfi így reagált:

Hogy őszinte legyek önnel, uram, azt gondoltam, hogy ejteni fogják ezt a vádat.

Szerinte ezzel a nő a bíróság idejét is rabolja. A bíró a férfinak elmondta: beadványt kell tennie annak érdekében, hogy ejtsék az ügyet.

A nő ezután hamis tanúzással vádolta meg a férfit az elmaradt randi miatt, amire a bíró megkérdezte tőle, hogy tisztában van-e azzal, mi a hamis tanúzás. QaShontae H. Short erre felháborodottan kérte számon a bírón, hogy megkérdőjelezi az intelligenciáját.

Végül a bíró elnémította a perlekedő nőt, és a kerületi bíróságra utalta az ügyet. A USA Today megjegyezte, hogy a nő az elmúlt két évtizedben legalább tucatnyi keresetet nyújtott be a michigani bíróságokra.

#Külföld#michigan#amerikai egyesült államok#per

Címlapról ajánljuk