Külföld

Ha rosszat rendel erről az itallapról, kihívják a rendőröket

rtl.hurtl.hu

2022. július 18. 18:31

Egy amerikai bár Johnny Depp-felest kínál azoknak, akik „nem érzik magukat biztonságban”. Elég a megfelelő változatot rendelni és a személyzet már hívja is a segítséget. 

Ha nem érzi magát biztonságban vagy fél, jöjjön el a bárba, és rendeljen egy Johnny Depp Shotot – áll az egyik amerikai bár szórólapján.

A hirdetés szerint háromféle módon lehet kikérni az italt, a személyzet pedig ennek megfelelően intézkedik:

  • tisztán: a pincérek kikísérik a vendéget az épületből,
  • jéggel: a személyzet taxit hív, 
  • lime: a pincérek értesítik a rendőrséget. 

„Diszkréten és felhajtás nélkül intézzük a dolgokat” – idézte az ndtv.com a hirdetést, amelyet állítólag a férfi mosdóban helyeztek el, azaz kifejezetten férfiaknak szól. 


A bíróság júniusi ítélete szerint Amber Heard tudatosan állított valótlanságokat Johnny Deppről, ezért 15 millió dollár kártérítést kell fizetnie. Exférjét ugyanakkor kétmillió dolláros kártérítés megfizetésére kötelezték. 

Az esküdtszék megállapította, hogy Heard megrágalmazta volt férjét egy 2018-as Washington Post-cikkben, amelyben arról írt: családi erőszak áldozata volt.

Az ítélet szerint Amber Heard szándékosan és tudatosan állított valótlanságokat Johnny Deppről, a férfi ellen megfogalmazott vádak minden alapot nélkülöztek. 

Nyitókép: Johny Depp. Fotó: Cliff Owen/Consolidated News Pictures/Getty Images

#Külföld#johnny depp#amber heard#per#bántalmazás#bár#ital

Címlapról ajánljuk