Külföld

Videó: Áttörte a plafont, hogy paprikaspray-el fújja le zajongó fenti szomszédját

rtl.hurtl.hu

2022. július 18. 14:05

Az áldozat videót is készített arról, ahogy az alatta élő férfi éppen áttör a padlóján. 

Egy texasi kétgyerekes anyuka elmondása szerint az alatta lévő lakásban élő férfi áttörte a két lakást elválasztó födémet, majd paprikaspray-el fújta le. Az eset azután történt, hogy a férfi több panaszt is emelt a nő ellen, azzal vádolva őt és családját, hogy túlságosan zajosak – írta a Click2Houston című helyi lap.

Az eset júniusban történt - mondta el a KPRC-TV oknyomozó riporterének az áldozat. Teisha Rodriguez videóra vette a pillanatot, ahogy az alatta lévő lakásból lyukat ütnek a nő padlójába. A felvételen egyértelműen látni lehet, hogy a padlón keletkezett nyílást valaki alulról töri át.


A helyi rendőrség megerősítette, hogy az eset megtörtént, közölve, hogy az ügyet átadták a helyi ügyészségnek, ami azonban még nem emelt vádat, mert több részlet még tisztázásra szorul – írta a Click2Houston.

Az alsó szomszéd, az 50 éves Jose Luis Saenz nem akart nyilatkozni az esettel kapcsolatban. A hatóságok egyelőre senki ellen nem indítottak eljárást, de az épület tulajdonosa pert indított a férfi ellen a két lakás megrongálása miatt.

Nyitókép: Facebook / KPRC2 Joel Eisenbaum 

#Külföld#zaj#szomszéd#plafon#paprika spray

Címlapról ajánljuk