Külföld

Eltiltottak hivatásától egy ügyészt, miután többször is rajtakapták, ahogy meztelenül, vezetés közben maszturbál

rtl.hurtl.hu

2022. június 24. 16:17

Pedig hány második esélyt kapott.

Eltiltották a hivatásától az ötven éves Scott Blauvelt jogászt, aki egy ohiói város főügyészeként dolgozott. A férfit 2018 és 2021 között ötször kapták rajta, amint meztelenül vezetett autót. Két alkalommal pedig még a többi sofőr előtt maszturbált is.

Közben az is kiderült, hogy már 2006-ban kiszúrta egy kamera, ahogy este egy kormányzati épületben téblábol ruha nélkül. Akkori állását elvesztette, de még gyakorolhatta szakmáját.

Blauvelt bűnösnek vallotta magát az összes vádpontban, és azt is bevallotta, hogy ezeken felül is mutogatta magát nyilvánosan, csak akkor nem kapták el a rendőrök. 2021-ben elkezdett egy terápiát is, ami kompulzív szexuális magatartásán hivatott javítani. Emellett egy szexfüggőket kezelő csoportba is beiratkozott.

A Newsweek szerint a bíróság megállapította, hogy a férfinek „komoly bűntudata van tettei miatt”, de az orvosi diagnózisa nem menti fel azok következményei alól. Ahhoz, hogy ismét jogászként dolgozhasson, komoly pszichológiai kezeléseken kell átmennie, és tartózkodnia kell az alkohol fogyasztásától is.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#ügyvéd#ügyész#ohio#meztelen#vezetés#maszturbálás#tiltás#bíróság

Címlapról ajánljuk