Külföld

Nemcsak a saját nemükkel, hanem a nőkkel szexelő férfiakat is „homokosnak” tartja a fehér felsőbbrendűség Trump-hívő terjesztője

rtl.hurtl.hu

2022. május 19. 16:48

Szerinte az igazi heterók senkivel sem szexelnek.

Üdvözöljük önöket Nick Fuentes agyában, aki Donald Trump rajongója, a fehér felsőbbrendűség hívője, és azzal keresi a kenyerét, hogy a hozzá hasonló gondolkodású embereknek magyaráz dolgokat az interneten.

Most éppen arról beszélt, hogy ő igazán heteroszexuálisnak tartja magát, mivel még nővel sem szexelt egész életében: 

Ha őszinték akarunk lenni, még inkább heteroszexuálissá tesz az, hogy soha nem volt barátnőm, soha nem szexeltem egy nővel. Mivel őszintén szólva nőkkel járni az egy homokos dolog.

A monológba azért kezdett bele, mert a közelmúltban sokan „megvádolták” azzal, hogy meleg, amiért nem volt barátnője egész életében. Megmagyarázta, hogy csak azok igazán heterók, akik aszexuális incelként élik az életüket.

Az incelek (involuntary celibacy, magyarul önkéntelen cölibátus, a jelentése szerint inkább kényszerű szüzesség) mozgalma 2014-ben indult útnak a konzervatív, fehér felsőbbrendűséget hirdető internetes alt-right körökben. Olyan fiatal férfiakat tömörít, akik szerencsétlenek a szerelmi életükben, nagyrészt még sosem szexeltek, közben szélsőséges politikai ideológiákhoz vonzódnak.

Több erőszakos esemény is kötődik a szubkultúrához: nemrég Buffalo-ban egy fiatal fehér férfi azért gyilkolt feketéket, mert meg volt győződve arról, hogy népirtás zajlik a fehérek ellen. A gyilkos a fehér felsőbbrendűséget hirdető, rasszista emberek és szervezetek körében népszerű „nagy felcserélés” elmélet híve volt, ami szerint a nyugati országokban le akarják cserélni a fehér lakosságot nem fehér bevándorlókra. Ezzel az esettel az RTL Híradó is foglalkozott:

Fuentes őrjöngését pedig eredeti nyelven alább lehet megnézni:

Nyitókép: Reddit

#Külföld#alt-right#incel#Videó#meleg#lmbtq#szex#nők

Címlapról ajánljuk