Külföld

Meghan Markle az orránál fogva vezeti Harry herceget, állítja Károly herceg életrajzírója

rtl.hurtl.hu

2022. április 30. 10:02

Jonathan Dimbleby szerint Harry herceg nem a legbrilliánsabb elme.

A BBC Radio 4-nak adott interjút Jonathan Dimbleby, aki azután lett Károly herceg barátja és életrajzírója, hogy 1994-ben a herceg a neki adott intrejúban ismerte el viszonyát jelenlegi feleségével, Camilla Parker-Bowles-szal. A Daily Mail szerint Dimbleby a sussexi hercegi párról úgy fogalmazott: „Gyanítom, hogy  Meghan Markle az orránál fogva vezeti Harryt.” 

Az újságíró szerint mintha Harry herceg egyfajta örvénybe került volna, amelyben feleségével párként egyre inkább elveszítik jelentőségüket: ahogyan egyre idősebbé válnak, egyre kevésbé számítanak, 

mert a híresség, akivel kereskednek, értéktelenebbé válik.

Hozzátette: ez nagyon nagy szégyen, mert amikor találkozott Harry herceggel, egy elbűvölően kedves, fiatal férfi volt. „Nem a legokosabb a világon, de tele volt nagylelkűséggel.” Dimbleby korábban is gúnyos megjegyzést tett Sussex hercegének képességeire. Harry herceg és felesége áprilisban – a Hollandiában megrendezett Invictus játékokra tartva – meglátogatta II. Erzsébet királynőt. Később a herceg egy amerikai műsorban azt mondta: szeretett volna meggyőződni arról, hogy nagymamája biztonságban van van, megfelelő védelemben részesül. Ezt Dimbleby a Times-nak úgy kommentálta:

Nagyon szépen köszönjük. Úgy értem, a bölcsességed, Harry, megérte, nincs kétségem. 

A sussexi pát két éve hagyta el a királyi családot és Európát, arra hivatkozva, hogy szeretnék megőrizni magánéletüket. Ez úgy tűnik, nem teljesen sikerült: a sussexi hercegné Hollandiában nyilvánosan odaszúrt a királyi családnak, majd egy nyilvános eseményen akkorát bakizott, hogy az bejárta a világsajtót.

Korábban Tina Brown, a Vanity Fair korábbi szerkesztője, Diana hercegnő életrajzírója beszélt arról, hogy a pár távozását inkább a pénz motiválhatta. A királyi család tagjaiként ugyanis bizonyos üzleti megkeresésekre nem mondhattak igent. Az újságíró szerint Harry herceg Meghan Markle-ben találta meg azt a gyakorlati világot jól ismerő stratégát, akiben jobban megbízhat, mint bármilyen tanácsadóban.

Nyitókép: Yui Mok / WPA Pool / Getty Images

#Külföld#meghan markle#harry herceg#károly herceg#Bulvár

Címlapról ajánljuk