Külföld

Zavarba ejtő hibát vétett Meghan Markle, lefotózták

rtl.hurtl.hu

2022. április 22. 9:58

Ukrajnát szerette volna támogatni. Hiba csúszott a tervbe.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, két év után visszatért Európába Meghan sussexi hercegné, érkezése pedig rögtön botrányt keltett. Harry herceg felesége az idén Hollandiában megrendezett Invictus parasport-versenyre utazott a kontinensre, de több sajtónyilvános eseményen is részt vett. Az egyiken például nyilvánosan odaszúrt a királyi családnak. 

A Daily Mail számolt be róla, hogy az Invictus játékok egyik kísérőeseményén a hercegné gyerekekkel együtt alkotott: bemutatta kalligráfiai tudását és együtt festett a kicsikkel. Például Ukrajna támogatását szimbolizálva az ukrán zászlót, amelynek színei fentről lefelé kék és sárga. A képek tanúsága szerint Meghan Markle összecserélte a színeket, felülre került a sárga, alulra pedig a kék szín:


II. Erzsébet királynő április 21-én ünnepelte 96. születésnapját. Bár Meghan Markle és férje, Harry herceg meghívást kaptak, hogy júniusban a családdal együtt ünnepeljék a királynő platina jubileumát, a sussexi herceg friss nyilatkozata szerint úgy tűnik, nem kívánnak élni a gesztusértékű meghívással. 

Nyitókép: Karwai Tang / WireImage / Getty Images

#Külföld#meghan markle#orosz-ukrán háború#zászló

Címlapról ajánljuk