Külföld

Meghan Markle apja szerint Harry egy idióta, és nem férfi

rtl.hurtl.hu

2022. április 26. 6:48

Thomas Markle keményen nekiment vejének. 

Nem fogta vissza magát a 77 éves Thomas Markle, aki egy televíziós interjúban „idiótának” nevezte Harry herceget, közölve, hogy szinte semmilyen tiszteletet nem érez iránta – írta a Daily Mail. Meghan Markle apja a brit GB Newsnak mexikói otthonából bejelentkezve beszélt vejéről, és arról, hogy júniusban az Egyesült Királyságba szeretne látogatni, remélve, hogy életében először végre találkozhat unokáival, és leróhatja tiszteletét a királynő előtt.

Thomas Markle közölte, hogy nagyon szeretne találkozni Károly herceggel, akit „igazi férfiként” jellemzett, szemben Harryvel, aki szerinte „olyan, mint egy kisgyerek”. A 77 éves Markle kijelentette:

Úgy kullog a lányom után, mint egy kisgyerek. Ő nem egy férfi. Mondhatják nekem, hogy a hadseregben szolgált, de nem tudom elhinni. Szerintem gyenge, és mindig is az lesz. Van egy testvére, aki egy igazi férfi, és egy apja, aki egy igazi férfi, de ő nem hiszem, hogy valaha is fel fog nőni.

Azt, hogy Harry herceg biztonsági okokból nem akart Londonba utazni a királynő trónralépésének hetvenedik évfordulójára, Thomas Markle „nevetségesként” jellemezte, és hozzátette:

Nem értem, amit mond, és alig érzek az ember iránt bármilyen tiszteletet. Szerintem egy idióta.

Meghan Markle és apja között már régóta feszült a hangulat, és ez valószínűleg a későbbiekben sem fog változni, sőt. Thomas Markle januárban közölte, hogy egy dokumentumfilmet készít saját életéről – melyből lánya sem maradhat ki.


Meghan Markle két éve nem járt Európában, érkezése rögtön kisebb botrányt robbantott ki. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashat. 

Nyitókép: Meghan Markle, és Harry herceg az Invictus Játékokon, a hollandiai Hágában, 2022. április 17-én. Fotó: Karwai Tang/WireImage/GettyImages

#Külföld#harry herceg#brit királyi család#meghan markle#thomas markle

Címlapról ajánljuk