Külföld

David Hasselhoff újra lassítva fut, megment egy teknőst és németül énekel

rtl.hurtl.hu

2022. március 30. 14:02

Egy interjúban azt is elárulta, miért készültek a Baywatch legendássá vált lassított felvételes jelenetei.

Újra szerepet kapott a ’80-as és ’90-es évek férfi szexszimbolúma, a női szívek rabul ejtője, a Jogért és Igazságosságért Alapítvány beszélő autós jótevője, David Hasselhoff.

Ezúttal egy szódacég reklámjában tűnik fel, és nem csak feltűnik, hanem lassítva is szalad. Hogy aztán megmentsen egy teknőst. A Föld hónapjára szóló partnerség keretében ugyanis a szódás cég bevételeinek egy részét a Turtle Island Restoration Networknek ajánlja fel, amely a világ óceánjainak és tengeri élővilágának védelmezője.

Hasselhoff ezen túl hosszú interjút is adott. Ebben elmondta, hogy a Baywatch című sorozat mára már klasszikussá vált, lassított jelenetes felvételeit a pénzhiány szülte.

800 ezer dollárunk volt, de egymillióra lett volna szükségünk. Azt mondtam, hűha, nézd azt a lányt, ahogy lassítva fut, nézd azt a fickót. De még mindig hiányzott egy perc, akkor mondtam, futtass le engem lassítva, futtasd le a címeket lassítva

– mondta a színész, aki az eredményt meglátva rájött, hogy jól néznek ki.

Hasselhoff tavaly két slágert is szerzett, ezek különlegessége, hogy angolul és németül is elénekli azokat. Idén pedig újra látható lesz a nagyvásznon.

Nem én vagyok a legnagyobb énekes, nem én vagyok a legnagyobb színész, nem én vagyok a legjobban kinéző fickó, én csak szórakoztató vagyok

– összegezte pályáját Hasselhoff.

#Külföld#david hasselhoff#Baywatch#knight rider#reklám

Címlapról ajánljuk