Külföld

Videó: Akciósztárnak állt a látványosan lefogyott Kim Dzsongun

rtl.hurtl.hu

2022. március 25. 11:30

Megtekintését csakis hanggal ajánljuk.

Egészen elképesztő, sokkoló és döbbenetes videót tett közzé az észak-koreai állami tévé pénteken az egy nappal korábbi rakétatesztről. A kommunista diktatúra vélhetőleg ballisztikus rakétát lőtt ki keleti partjairól a Japán-tenger irányába csütörtökön.

Az esemény annyira fontos volt a véreskezű diktátor Kim Dzsongunnak, hogy rögtön rittyentett hozzá egy ZS-kategóriás akciófilmet is, ami több tanulsággal szolgál.

Egyrészt nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy milyen slank lett a diktátor úr, bár a megjelenésén sokat dobott az általa viselt fekete bőrdzseki. Apropó bőrdzseki. A vonulás, meg az egész jelenet olyan volt, mintha Jean Paul Belmondot látnánk A profi című film végén. Ebből egy részletet ide is rakunk, mindenki döntse el, hogy az észak-koreai diktátort valóban a francia újhullám nemrég elhunyt ikonja inspirálhatta-e.


Ezen kívül nem lehet nem észre venni, Kim és tábornokai milyen gyakran pillantanak az óráikra. Vagy késében lehettek, vagy drága volt a ketyegő. Hogy ez utóbbit kiderítsük, megkérdeztük a csukló szpotting nevű Instagram-oldal szakértőjét, aki néhány perc után már küldte is a megfejtést. A diktátor csuklóján egy IWC Portofino látható, amelynek tokja, lünettája, mutatói és számlapja 18 karátos rózsaaranyból készültek. Piaci ára valamivel több mint 3 millió forint. Mondjuk Kim Dzsongunnak valószínűleg picit többet kellett érte fizetnie, mivel országa jelenleg ENSZ-tiltólistán van, így legálisan aligha juthatott hozzá az órához.


Ami egyébként meglehetősen visszafogott, mind kinézetben, mind pedig árban, közelében sincs az orosz vezetőnek, akinek nyugati órakollekciója 74 millió forintot ér. Egy szónak is száz a vége, a megfejtés, hogy talán Kim Dzsongunék siethettek. Egyébként az órát kifejezetten szereti viselni a diktátor ballisztikus rakétateszteken. A Sun cikke szerint két éve ugyanez volt rajta, egy hasonló katonai eseménykor. 

Nade vissza a videóhoz, aminek lényegében minden perce arany. Bár az erős kezdés után kicsit leül a sztori, azért a televízió kommentátora, vagy a szexszimbólumként a katonái között vonuló Kim Dzsongun még így is tartogat erős pillanatokat.

 

#Külföld#kim dzsongun#észak-korea#ballisztikus rakéta

Címlapról ajánljuk