Külföld

Elítélték a 23 éves brit tanárnőt, aki egy parkolóban lefeküdt 14 éves diákjával

rtl.hurtl.hu

2022. március 10. 15:39

A bíróság indoklása szerint a tanársegéd visszaélt a fiú bizalmával, és kihasználta őt.

Hat év börtönt kapott egy tanársegéd, aki egy 14 éves tanulóval szexelt egy szupermarket parkolójában. A 23 éves Hannah Harrist határozatlan időre a szexuális bűnözők nyilvántartásába vették, amiért a tanársegéd egy 14 éves diákjával szexelt egy szupermarket parkolójában.

A bíróság indoklása szerint a tanársegéd visszaélt a gyermek bizalmával, és kihasználta őt. A 23 éves nő az angliai Hertfordshire-ben működő hoddesdoni általános iskolában dolgozott. Az egyébként a bedfordshire-i Henlow-ban élő Harris 21 éves volt, amikor felvette a kapcsolatot a sértettel.

Harris átverte a fiú szüleit, azt hazudta nekik, hogy ő a gyerek barátnőjének az édesanyja. A pár sokszor találkozott iskolán kívül is, Harris elkísérte a fiút vásárolni is, ahol megvette neki a kedvenc édességeit.

A vád szerint Harris azt is hagyta, hogy a rá bízott fiatalkorú marihuánát fogyasszon az autójában. Harrist a kollégái többször is figyelmeztették, hogy túl közel került a tanítványához, sokaknak szemet szúrt az is, hogy „játékverekedést” folytat a tanulóval. A kapcsolatnak végül a fiatal fiú bátyja vetett véget, aki tudomást szerzett arról, hogy a tanársegéd szerelmi viszonyt folytat az öccsével.

A 23 éves nőt februárban bűnösnek találták több vádpontban is, többek között gyermekkel folytatott szexuális kapcsolat létesítése miatt ítélték el.

Harris ügyvédje azzal védekezett, hogy a védence nem akart szexuális kapcsolatot kialakítani a fiatalkorú fiúval, de a bíró szerint bármilyen személyes kapcsolat kialakítása helytelen, és ezzel a vádlott is tisztában volt.

A Metro című brit bulvárlap azt írja, hogy a tanársegéd hat év börtönbüntetést kapott.

Nyitókép: Hannah Harris / Facebook

#Külföld#hannah harris#virál#börtön#szex#kiskorú

Címlapról ajánljuk