Külföld

Arra ment haza egy német nő, hogy vaddisznó pihen a kanapéján

rtl.hurtl.hu

2022. február 18. 19:51

A rendőrök vadászt hívtak segítségül, hogy megoldják a helyzetet, de az állatnak nem esett baja. A berendezésnek annál inkább.

Hatalmas felfordulásra ért haza egy nő a németországi Hagenben, aminél csak az okozott neki nagyobb meglepetést, hogy egy vaddisznó pihen a kanapéján.

A rendőrségi közlemény szerint, amit a Newsweek idéz, az állat nem vette észre a nőt, amikor az benyitott a nappaliba. A házigazda azonnal visszacsukta az ajtót, és értesítette a rendőröket. A vaddisznó egy teraszajtón keresztül hatolhatott be a házba, és bent ragadt, miután az ajtó becsukódott mögötte.

A rendőrök egy vadászt hívtak segítségül, hogy a legkevesebb stressz okozásával kitessékeljék az állatot. Végül a legegyszerűbb megoldásra jutottak: ajtót nyitottak és megvárták, hogy a vaddisznó magától távozzon.

A hageni rendőrség emlékeztet, hogy az év ezen időszakában a vaddisznók az újszülöttjeiket védelmezik, ezért mindenképpen távolságot kell tartani tőlük. Ha pedig a nappalinkban bukkan fel belőlük egy, akkor azonnal hívjuk a rendőrséget.

Nyitókép: Hageni rendőrség

#Külföld#németország#vaddisznó

Címlapról ajánljuk