Külföld

Kiraboltak egy bárt, főnökei kifizetették a pultossal a kárt

rtl.hurtl.hu

2022. február 9. 6:45

A Las Vegas-i bár vezetése levonta a fizetéséből az ellopott összeget, majd gyakorlatilag kirúgták. 

Pert indított egykori főnökei ellen egy amerikai férfi, aki egy Las Vegas-i bárban dolgozott pultosként, amikor fegyveres férfiak kirabolták a helyet, majd a cég levonta a fizetéséből az elrabolt összeget – írta az NBC News. Majd, amikor az egész összeget visszafizette, gyakorlatilag kirúgták.

Edward Parker 2020 december 4-én kora reggel dolgozott a Lodge Hualapai nevű helyen, amikor egy fegyveres férfi lépett be, felszólította, hogy térdeljen le és tegye a kezét a fejére, majd egy társa kivette a pénzt a kasszából. A rablók majdnem négyezer dollárt vittek el.

Főnökei az eset után aláírattak vele iratot, amit aláírt, félve attól, hogy kirúgják. Ezután levontak a fizetéséből havonta háromszáz dollárt, amíg vissza nem fizette az ellopott összeget – írta az NBC News, a bíróságra benyújtott iratokra hivatkozva.

Parker a rablás után végig dolgozott, de miután főnökei elvették tőle a rabolt pénz mennyiségét, gyakorlatilag kirúgták. Lefokozták ideiglenesen behívható dolgozónak, majd aztán soha többen nem hívták be dolgozni.

A bíróságra benyújtott kereset szerint a pultos nem ismerte a rablókat, és nem volt semmi köze a rabláshoz.  A bár kirablása miatt a helyi rendőrség letartóztatott két embert. A Las Vegas-i rendőrségi szóvivő nem árult el részleteket az NBC News-nak az esettel kapcsolatban, csak annyit, hogy a letartóztatottak egyikét sem hívják Edward Parkernek.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: LightFieldStudios / GettyImages

#Külföld#Baleset-bűnügy#rablás#fegyveres rablás#las vegas#pultos

Címlapról ajánljuk