Keresem a családom

„Na, most békében halok meg, köszönöm” – Egy gyönyörű történet véget ért!

rtl.hurtl.hu

2017. február 21. 9:56

A Keresem a családom egyik legmeghatóbb forgatását sosem fogjuk elfelejteni, mikor is a 105 éves Erzsi néni utolsó kívánságát teljesítette a stáb. A történet szomorú fordulatot vett, az idős hölgy elhunyt. 

Erzsi nénit sosem fogjuk elfelejteni! Az öreg hölgy egy évvel ezelőtt írt levelet a Keresem a családomnak Borsodszirákról, melyben azt írta, egyetlen egy vágya van csupán, hogy még egyszer láthassa unokáját, Lajost, aki Amerikában él.

A 105 éves hölgy 70 éves korában látta utoljára Lajost, aki a 70-es években disszidált. Erzsi néni eleinte mindent megpróbált, leveleket írt unokájának, de a válaszok és a telefonhívások is elmaradtak, így a kedves idős hölgy utolsó mentsvára a Keresem a családom volt. A stáb hosszú kutatás után megtalálta a férfit, és annak fiát, Józsit Toledóban, akik boldogan vállalalták a hazautat, hogy újra együtt lehessen a család. 

 

 

Erzsi néninek végül teljesült az álma, és könnyeivel küszködve köszönte meg Lilunak és a stábnak azt a csodát, amit tőlük kapott, Lajost.

„Na, most békében halok meg, köszönöm!” 
 

A Keresem a családom stábja kedden kapott levelet Erzsi néni családjától, melyben igen szomorú hír állt, árulta el Hadas Kriszta a műsor főszerkesztője.

„Erzsi néni karácsony előtt került kórházba, akkor már sejtettük, baj van, Erzsi néni szervezete feladta a harcot az idővel. A családtól pedig a héten kaptunk egy üzenetet, amiben beszámoltak arról, hogy a csodálatos kort megélt néni elhunyt. A Keresem a családom stábja ezúton is részvétnyilvánítását küldi Erzsi néni családjának.” 
 

Erzsi néni és Lajos szívszorító találkozásának pillanatait lehetetlen könnyen nélkül végignézni, azt a pillanatot, mikor az idős hölgy szinte el sem hitte, hogy az unokája áll vele szembe.

A Keresem a családom ma este új részekkel, 21:30-kor érkezik az RTL Klub képernyőjére!

Kattints a videóra! 

forrás/képek: NLCafé
#Keresem a családom#találkozás#álom#várakozás#remény#hit#lilu#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk