Keresem a családom

Kitetoválva találtak rá a lelépett nagyira

rtl.hurtl.hu

2015. július 23. 10:49

Tony Sellersben az ütő is megállt, amikor megérkezett a Daleview House nevű idősek otthonába, hogy meglátogassa a 79 éves nagymamáját, azonban a nénit sehol sem találta. A döbbenete csak akkor lett még nagyobb, amikor kiderül, hová szökött el a nagyi. Ha te is elveszett, vagy sosem látott rokonodat keresed, a Keresem a családom! csapata segít a nyomára bukkanni.

A Keresem a családom! segít elveszett rokonaidra bukkanni, még akkor is, ha azok messzebb mentek, mint a legközelebbi tetoválószalon.

A 79 éves nagyit ugyanis itt találta meg a fia, három szanaszét varrt sráccal körülvéve - kiruccanása alatt a mama is megkapta élete első tetoválását.




kép forrása: boredpanda.com

A fia elmondása szerint egyébként a nagymama többnyire csendes és aranyos, de zárt ajtók mögött néha úgy káromkodik, akár egy kocsis.

Amikor az újságírók megkérdezték tőle, mit gondol a családja az új tetoválásáról, a mama csak annyit mondott:

„Kib****ttul nem érdekel. Ebben a korban az ember már élje úgy az életét, ahogyan szeretné.”

Nem lennénk meglepve, ha a nagyi következő húzása az lenne, hogy egy kis füvet is kever az almás pitébe, de míg a híreket várjuk, jelentkezz a Keresem a családom!-ba, és mi segítünk, hogy te is rátalálj a sokkal régebben elveszett rokonaidra.

#Keresem a családom#menő#nagymama#tetoválás#rtl

Címlapról ajánljuk