KERESÉS search-close

nagymama

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nagymama"

Nagymamák, akik a szülőszobában is lányuk mellett voltak

Újraélte a saját szülését, a lánya kérte, hogy legyen vele, amikor az unokáját a világra hozza. Vándor Éva színésznő még csak kilenc hete boldog nagymama, aki maga vághatta el a köldökzsinórt is. Azt mondja a gyerekével közös élmény még közelebb hozta egymáshoz őket.

Ajándék nyaralása alatt újították fel az unokáit egyedül nevelő asszony házát

Életében először nyaralt a Balatonnál unokáival az a 80 éves vilmányi asszony, aki márciusban a Facebookon kért segítséget, mert unokáit egyedül neveli, betegen, nagy szegénységben. Egy fiatalokból álló segítő csapat Híradónk riportját látva figyelt fel a családra, és gondoltak egy nagyot: a családot elvitték egy balatoni nyaralásra, azalatt pedig megszervezték házuk teljes felújítását.

Sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen brutálisan megverték a nagymamát

Sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen brutálisan megverték a nagymamát - ezt mesélte sírva a bíróságon annak a 87 éves asszonynak az unokája, akit a vád szerint 2017-ben egy 19 éves férfi vert meg és rabolt ki tatabányai otthonában. Az idős nő két nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe. A fiatalt gyilkossággal vádolják, nagybátyját pedig azzal, hogy ő buzdította a rablásra.

Máté gazdát szoros kapcsolat fűzi a nagymamájához

Máté gazda gyerekkorában rengeteg játszott a mamájával. A régi szép időkről és a nagymamájával való kapcsolatáról még több kiderül extra videónkból! 

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Rendhagyó LEGO kiállítás

Down-szindrómás unokája legó és puzzle alkotásaiból szervezett kiállítást egy szegedi nagymama. Vannak közöttük ezer darabos kirakók és legóból épült különleges szerkezetek is. A nagymama azt szerette volna megmutatni a kiállítással, hogy a fogyatékkal élők között is vannak tehetséges emberek.

A Barátok közt színésze boldogabb már nem is lehetne!

Volosinovszki György nemrég csatlakozott a legendás sorozat stábjához. A színész most elárulta, miért volt annyira boldog, mikor megtudta, hogy bekerült a csapatba.

61 évesen szülte meg saját unokáját!

A nagymama és unokája kapcsolata igazán rendkívüli, ugyanis Cecile Eledge a fiának és annak férjének szülte meg saját unokáját. A 61 éves nebraskai asszony önként vállalkozott a pótanyaságra, amikor 32 éves fia és párja tervezgetni kezdte a családalapítást. Ha még több olyan riportra vagy kíváncsi, ami orvosi csodákról szól, akkor kattints: IDE!

Facebookon kért segítséget az unokáit egyedül nevelő nagymama

Több mint húszezren osztották meg a közösségi oldalon egy nyolcvan éves, vilmányi asszony segítségkérését. Az asszony, aki súlyos beteg, két unokáját neveli egyedül, nagy szegénységben. Havonta százezer forintból élnek hárman, egy düledező házban. Egy ismerősük posztolta az asszony kérését, ami alapján az elmúlt egy hétben már nagyon sokan segítettek a családon. Ha segítene a néninek, ITT megteheti.

Tisztességes munkára vágyik az unokáit egyedül nevelő nagymama

A legjobban tisztességes munkát szeretne az a vizsolyi nagymama, aki egyedül gondoskodik 3 unokájáról és beteg férjéről. Összesen 100 ezer forintból élnek, amiből 90-et elvisz a rezsi és az albérlet. Korábban a férje is dolgozott, de sztrókot kapott és nem tudott visszamenni közmunkásnak. A család attól retteg, hogy ha nem tudják fizetni a számlákat, elvehetik tőlük a gyerekeket.

Rába Tímea unokájáról gyakran azt hiszik, hogy az ő gyermeke

Az egykori szépségkirálynő most is bombaformában van, és kevesen gondolnák róla, hogy már nagymama. Kifejezetten hízelgőnek tartja, hogy unokájáról azt hiszik, hogy az ő gyermeke. Igaz, váratlanul érte, mikor nagyobbik fia bejelentette, hogy apa lesz. A kis Nikosz most már 1 éves, és Tímea is egyre jobban belerázódik az új szerepbe.

Lubickol a nagymama-szerepben Ábrahám Edit!

Ábrahám Edit első kisunokája két hete született meg, azóta csak rá tud gondolni a Barátok Közt Berényi Klaudiája. Egyetlen fiával, Péterrel mindig is közeli volt a kapcsolata a színésznőnek, sokat beszélgettek arról, hogy mikor érkezik unoka. Most valóra vált az álom, végre újra babázhat Edit.

ARANYOS: így nosztalgiázik Szekér Gergő nagymamájával

A családi album is előkerült, amikor a Fókusz stábja Szekér Gergőnél forgatott. Az énekes nagymamájával idézte fel gyerekkora legszebb emlékeit.

 Szekér Gergőt nagymamája kísérte el az élő show-ra

Szekér Gergő, az X-Faktor egyik versenyzője 9 éves korában tragikus körülmények közt vesztette el édesanyját. A szombati élő show után könnyeivel küszködve állt kameránk elé.

Megrázó: saját nagymamáját ölte meg

Baltával ütötte a nagymamája fejét, majd a szemetesben próbálta elrejteni a holttestét. Az egy évvel ezelőtti sarkadkeresztúri brutális gyilkosság iratait a napokban adta át a rendőrség az ügyészségnek. A 35 éves asszony azon veszett össze a nagyanyjával, hogy pénzt kért, de nem kapott.

Orlando Bloom családi fotója a te szívedet is megmelengeti

A színész 98 éves nagymamájával osztott meg egy végtelenül megható képet.

Őrjöngött a gyászoló apa

Önkívületben borult meggyilkolt kisfia ágyára a gyászoló apa, amikor őt és a gyerek nagymamáját visszaengedték várpalotai házukba. Ezt mondta az asszony, aki megrázó interjút adott az RTL Híradónak. A 2 éves kisfiút és anyját a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg csütörtökön.

MEGRÁZÓ: A meggyilkolt kisfiú nagymamájával beszéltünk

Elmesélte a csütörtökön meggyilkolt kisfiú nagymamája, mit él át most a család, miután meggyilkolták unokájukat és annak édesanyját.

Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbe!

A színésznő 16 évig volt Berényi Miklós ellenfele, és időnként – így most is – visszatér a sorozatba rendet tenni. Persze, Edit nemcsak ikonikus szerepéről mesélt, hanem hamarosan érkező kisunokájáról is.

Unokájával ugrott vonat elé

Megrázó történet! Döbbenetes családi tragédia Heves megyében. Unokájával együtt vetette magát vonat elé egy asszony Hortnál. A 49 éves nagymama és a 4 éves kisfiú azonnal meghalt. Az asszony több mint két kilométert biciklizett a gyerekkel a sínekhez. A faluban azt beszélik, hogy az asszony és lánya nem volt jóban egymással, a család rossz anyagi körülmények között élt.

Ha bárki úgy érzi, segítségre lenne szüksége, ingyenesen hívhatja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített telefonszámokat: a 116-123-at, vagy a 06-80-820-111-et.

 

A nagymama, aki patkányok között él

Katalinnak elege van abból, hogy veje meztelenpatkányokat tart otthon, ráadásul az is előfordult már, hogy az egyikük megharapta az unokáját. A nagymama irtózik a rágcsálóktól, az esetleges fertőzésekről nem is beszélve.

A falu legvagányabb nagymamája

Emese és Gyula a nagymamájukat, Klára nénit szeretnék újra látni. Miután megromlott a kapcsolatuk, alig beszéltek egymással, most viszont eljött a nagy találkozás ideje. El is döntötték: hamarosan meglátogatják Klára nénit, akit a faluban a legmenőbb nagyinak tartanak!

Iszak Eszti: „Van hozzá érzékem”

A műsorvezető a múlt héten mutatta be ruhakollekcióját, ráadásul az egyik vadonatúj darabban érkezett a Kifőzdébe! Gondoltátok volna, hogy Eszti saját magától tanult meg ruhát tervezni? Sőt, már 6 évesen nagymamája varrodájában kezdődött a szenvedélye...

Jamie Foxx nagyiját köszönti


szerző:
2018.05.08. 16:45
Jamie Foxx nagyiját köszönti

Nagymamája, Estel születésétől fogva nagy hatással volt a hollywoodi színészre. Őt köszönti most születésnapján.

Jakupcsek Gabriella unokája már öt hónapos!

Fiatalon lett nagymama Jakupcsek Gabriella, aki beavatott minket, hogy milyen érzés nagyszülőnek lenni!

Mónika: „Undorodok magamtól”

Julika nagyon aggódik unokája, Mónika miatt, akinek túlsúlya komoly félelmeket ébresztett a nagymamában.  Tudja jól, hogy Móni nem igazán fogadja el önmagát, ráadásul az esetleges egészségügyi problémáktól is félti unokáját. Most a bypass műtétek specialistája adott tanácsot Julikáéknak.    

Elegem van az anyósomból!


szerző:
2018.04.06. 18:00
Elegem van az anyósomból!

Péternél betelt a pohár, és nem tudja többé elviselni anyósát, Erzsébetet. A fiú ráadásul egy fedél alatt él Erzsébettel, de egyre inkább érik benne a költözés gondolata. A legnehezebb helyzetben azonban Reni van, akinek választania kell édesanyja és barátja között.

Kiborult a nagymama az ítélettől

Kiabált a bíróságon, kiküldték a tárgyalóból azt az asszonyt, aki a lányát és az unokáját vesztette el egy balesetben évekkel ezelőtt Nyáregyházánál. A kocsit, amiben szerettei ültek, a lánya élettársa vezette. A férfi - aki szintén súlyosan megsérült a karambolban - most jogerősen két év fogházat kapott a baleset okozásáért.

Szex a nagymamával?


szerző:
2018.03.13. 18:00
Szex a nagymamával?

Benjamin már nem bírja tovább elviselni barátnője, Laura beteges féltékenykedését. A lány egyszer még azzal is meggyanúsította őt, hogy a saját nagymamájával folytat viszonyt…

EMBERTELEN HIDEG: Ha nincs más, cipőt, kinőtt ruhát tüzelnek el

Natasa és nagymamája ebben az ablaktalan melléképületben élnek Érden. A kislány súlyos tüdőbeteg, már több műtéten is átesett, ezért számára egy megfázás is végzetes lehet. Ráadásul útbővítés miatt nemsokára az épületet is elbontják a fejük felől...

A teljes riportot ide kattintva nézhetik meg.

Anikó: „Tudod-e, hogy ki az a hölgy, aki ott ül melletted?”

Gina 25 év után szeretné megismerni nagymamáját, Emmát, akivel most az Anikó Show stúdiójában találkozhatott. A lány alig várta a nagy pillanatot, viszont Emma fel sem ismerte őt…

A nagyanyja haldoklott, ő közben cigizett

Háromszor sújtott le a nagymamájára, és perceken keresztül hallgatta az asszony haláltusáját. Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 35 éves nőt, aki a gyanú szerint szombat reggel Sarkadkeresztúron egy baltával megölte a nagymamáját, majd a holttestét az udvari kukában rejtette el. Aztán ki akarta fosztani a házat, de azt a közben megérkező rokonok megakadályozták.

Anna néni hallani sem akar róla!

Anna néni nagyon büszke mind a 11 unokájára, de egyikőjük hobbija felett nem tud szemet hunyni. Marci ugyanis parkour-megszállott, aki nem tud lemondani veszélyes szenvedélyéről. Nagymamája nagyon aggódik érte, és szeretné, ha unokája teljesen felhagyna a „vad sportolással”.

Király Peti szereti etetni az embereket

A kislurkó Peti nagymamájával főzőcskézett a konyhában, és élete első töltött káposztáját is vele készítette el. Szenvedélye azóta is tart, hiszen Petit kikapcsolja a főzés, és állítása szerint „szereti etetni az embereket”. Viszont az evést sem veti meg: „magyaros gyomra” miatt imádja a húsos és fűszeres ételeket.

Jakupcsek Gabi egyetlen dologra vágyik igazán

A műsorvezető számára mindig is fontos volt a főzés, hiszen gyerekei elé mindennap meleg ételt tett le az asztalra. Mégis, ez inkább sport volt, mint élvezet, és most ezen szeretne változtatni. Arra viszont nagyon büszke, hogy fiai saját háztartásaikban már önállóan főznek.
 

Anger Zsolt: „A kedvenc játszóterem a konyha volt”

Zsolt már 5 éves korában is szívesen sertepertélt a konyhában, anyukája és nagymamája pedig örömmel vezette be őt a főzés rejtelmeibe. A szenvedélye felnőttként sem csillapodott, hiszen a receptekre fittyte hányva, imád kísérletezni!
 

A nagymama szelleme megszállta a stúdiót!

Zoltán és Erika “atlantiszi gyógyítók”, akik azért érkeztek Anikóhoz, hogy egy közös barátjuknak, Ferencnek segítsenek. Feri halott nagymamája üzent nekik, és megkérte őket, adják át üzenetét unokájának: engedje el őt. Habár Feri szkeptikus a dolgot illetően, most mégis aláveti magát a mágiának…

49 év után újra a SZIN-en

Hetven évesen a SZIN-en. Unokái beszélték rá a Lőrincsik Andrásnét, hogy éppen a 70. születésnapján vegyen részt a programokon. A nagymamát azért beszélték rá a fesztiválra, mert sokat beszélt arról, hogy milyen volt a 49 évvel ezelőtti SZIN. A nagymama azt mondta, hogy manapság sokkal szabadabban szórakozhatnak a fiatalok.

 A feldolgozhatatlan gyász vezette rá a nagymamát a testépítésre

Veronika élete egy óriási veszteséggel változott meg végérvényesen. Egy éve elvesztette élettársát, és nem bírta feldolgozni a fájdalmat. Azután rátalált a testépítésre, és minden megváltozott. Eleinte azért csinálta, hogy lefárassza magát, és tudjon aludni. Mostanra viszont már életformája lett az edzés, olyannyira, hogy nemrég senior versenyen is indult.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Kameránk előtt változott át Kern András

Kern András egy elképesztő smink segítségével pillanatok alatt alakult át nagymamává. Egy regény olvasása közben tetszett meg neki a figura. Annyira, hogy színpadra is állították. Ott voltunk az öltözőben, a döbbenetes változás hátteréről a színészlegenda mesélt nekünk.

18. rész - Az asszony harcol elhanyagolt unokájáért!

Az 55 éves nagymama igencsak meglepődik, mikor egyik nap munkából hazatérve az ajtó előtt találja éhes unokáját, akit azelőtt csak ritkán látott. Az aggódó nő cselekvésre szánja el magát!

A nagymama csomagolta a drogot

Drogcsomagolás közben értek tetten a rendőrök egy 63 éves gyáli nagymamát. A lakásban egy szerb férfit is elfogtak, ő volt a főnök. Hétfőn délelőtt csaptak le rájuk a nyomozók. 25 ezer adagnyi heroint találtak. A hetven millió forint értékű drogot Törökországból hozták, és információink szerint főleg Budapesten akarták eladni.

5. rész - A család mérgezte meg a nagymamát?

Amikor a 70 éves Szabó Helga összeesik a születésnapjára rendezett meglepetésbulin, a családja pánikba esik, hiszen nem olyan régen veszítették el az édesapjukat, Helga férjét. A kórházban az orvosok egy enyhe mérgezést állapítanak meg nála, amelyet feltehetően gyógyszer-túladagolás okozott...

Egy puszi a nagyinak!


szerző:
2017.01.26. 17:53
 Egy puszi a nagyinak!

Orlando Bloom családi látogatóba ment nemrég, ráadásul különleges alkalomból, ugyanis a színész nagymamája a napokban múlt kilencvenhat éves!

Fókusz 2016-12-27


szerző:
2016.12.27. 18:45
Nagymamát játszik Kern András

Kern András nagymamává vált, csak ősz haj, bot, és kistáska kellett hozzá. Egy regény olvasása közben tetszett meg neki a nagymama figurája. Annyira, hogy színpadra is állították. A Belvárosi Színházban pénteken lesz a bemutató, a darabban sok olyan apró részlet van, amiből mindenki ráismerhet a saját nagymamájára.

Nagylábon élt a dílercsalád

Drogkereskedő család bukott le Budapesten. Még a nagymama is árulhatta a kábítószert. Az akcióban a nyomozók 9 millió forintnyi készpénzt találtak egy szatyorban, másfél kilónyi arany ékszer is előkerült és egy néhány hete vásárolt, több milliós BMW-t is lefoglaltak. A család öt tagja már előzetesben van.

Mihalik Enikő a nagymamájával szelfizett

A szupermodell szerint a nyolcvanadik születésnapját ünneplő nagyiján nem nagyon látszik a kor. Mi tagadás, volt honnan örökölnie a jó géneket Enikőnek. Ezúton is boldog születésnapot kívánunk Enikő nagyijának.

Kameránk előtt vették el az unokáit

Vigasztalhatatlan gyerekek, könnyek és fájdalom – hétfő délelőtt a gyámhivatal elvette az unokáit annak a nagymamának, akinek lányát meggyilkolták másfél éve. A konyári asszony azóta nevelte lánya gyerekeit. A 4 éves kisfiú és a 7 éves kislány az utolsó pillanatig kétségbeesetten kapaszkodott a nagymamájukba. Édesanyjukat a vád szerint az apjuk ölte meg, ő most is előzetesben van, mindent beismert. A gyilkossággal vádolt apa 60 éves nővérét jelölték ki a gyerekek gyámjának. Megrázó tudósítás!

KÖNNYFAKASZTÓ: Zokogtak a gyerekek, mikor eltépték őket nagymamájuktól

Úgy kellett eltépni a gyerekeket a nagymamától, aki másfél éven át nevelte a 7 éves kislányt és a 4 éves fiút a konyári otthonában. Anyjukat tavaly megölték, a gyilkossággal az apát vádolják. A bíróság a nagymamát nem tartja alkalmasnak a gyereknevelésre, ezért most az apa nővéréhez kerülnek a kicsik.

Elveszik a nagymamától a gyerekeket

Másfél éve neveli árván maradt unokáit egy 52 éves asszony Konyáron. Lányát tavaly nyáron gyilkolták meg. A gyilkossággal a gyerekek apját vádolják, aki jelenleg is börtönben van. A felügyeleti jogot a nagymama kapta, de csak ideiglenesen. A bíróság ugyanis alkalmatlannak találta a feladatra, ezért a gyerekeket az apa 60 éves nővérére bízta. Az asszony történetét a haon.hu írta meg először. Otthonába csak az RTL kameráit engedte be. Megrázó történet!

Alíz összekeveri Bözsit Irmával – Mi történhetett?

Bözsiéknél nagy a felfordulás, de ez leginkább a lakók lelkiállapotára igaz. Vili bácsi aggódik, Bözsi kerítőnőt játszik és már a halállal barátkozik. Alízka meg kétségbeesetten próbálja kituszkolni Irmát az életükből.

Meggyilkolta nagymamáját, 16 évre ítélték

82 késszúrással végzett a nagymamájával – 16 évet kapott a férfi. A kegyetlen gyilkosságot még 2012-ben követte el. Az ügyészség szerint azért támadhatott az idős asszonyra, mert az elzavarta otthonról, amiért többször pénzt lopott tőle. A férfi 10 percen át kínozhatta nagyanyját, aki végül elvérzett. Mindezt látta az egyik szomszédban élő nő is. Megrázó történet!

Megtaláltuk Gajdos Zoltán szupernagyiját!

Részlet a 17. évad 3. részéből:

Minden nagyika szuper, de vannak köztük kivételek, akik ráadásul még végtelenül menők is. Gajdos Zoltán nagymamája nem fél a pohár fenekére nézni, igaz, utána kicsit problémás az unoka-felismerés.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Menekültek „nagymamája”

Több száz menekült próbált áttörni a Görögországot Macedóniától elválasztó kerítésen, mire a macedón rendőrök könnygázt vetettek be. A határ görög részén lévő Idomeniben sok ezren várakoznak hetek óta, igen rossz körülmények közepette. Néhányan meghitt kapcsolatba kerültek helyiekkel.

Próbált már távirányítva főzni?

Talán mindannyian próbáltunk már távirányítva főzni: fülünkön a telefonnal összerakni a levest, vagy megmenteni a túl sós, vagy ízetlen főételt. A Hagyjál főzni című műsorban helyben lesz a segítség, azonban anya, apa, nagymama jó szándékú távirányításának ára lesz!

Felrobbant a kazán, meghalt a nagymama

Szörnyethalt a nagymama, amikor felrobbant a kazán. Az asszony unokáira vigyázott, a gyerekek épp tévét néztek. A nagymama valószínűleg be akart gyújtani a kazánba, amikor az felrobbant. A katasztrófavédelem vizsgálja, hogy pontosan mi történt.

Snoop Dogg közösségi oldalán osztotta meg fájdalmát

Gyászol a rapper, aki a napokban veszítette el nagymamáját. Közösségi oldalára fotókat posztolt, hogy rajongóival együtt emlékezhessen szeretett mamájára.
 

Danika elhatározta, hogy meggyógyítja nagyiját

Danika apját nem ismeri, anyja elhagyta, az őt nevelő Juci mama pedig agyvérzést kapott. A kisfiú fejébe vette, hogy meggyógyítja nagyiját. Órákat foglalkozik vele, beszélni tanítja akárcsak egy logopédus, eteti, és labdázik vele, mint egy gyógytornász. Ő a férfi a családban, de a felhőtlen gyerekkort ki adja vissza neki?

Nyolcvanhat éves óvszert talált a nagyi ágya alatt

Egy svéd férfi igen meglepő dolgot talált a nagymama ágya alatt. A selyemből készült furcsa tárgy nem egy korabeli ruházati kiegészítő, hanem egy nyolcvanhat éves óvszer.

Bencés diákok gyűjtöttek a nagymamának

Három év után most újra meg tudja ajándékozni unokáit egy pannonhalmi nagymama. Bencés diákok gyűjtöttek a családnak, mind a 13 unokájának névre szóló karácsonyi csomagot állítottak össze. Az asszony könnyes szemmel vette át a diákoktól az ajándékokat.

Előzetesben a kislányt és nagymamát gázoló sofőr

Előzetes letartóztatásba került az a lengyel kamionsofőr, aki hétfőn halálra gázolt a zebrán egy tizenhét hónapos kislányt és a nagymamáját Tiszaújvárosban. A baleset a kisgyerek édesanyjának szeme láttára történt. A bíróság szerint tartani lehet attól, hogy a sofőr elhagyná az országot. A lengyel férfi többször elsírta magát a kihallgatásán, és azt mondja, nem vette észre a zebrán áthaladó családot.

A halálsoron találkozott először unokájával a drogfutár nagymama

Lindsay Sandiford jelenleg Balin várja a kivégzését, közben végre is találkozhatott alig két éves, Ayla nevű unokájával. A ma már börtönviselt nagymamát még 2013 januárjában ítélték golyó általi halálra, amiért megpróbált drogot csempészni, azóta a börtönben "várja", hogy beteljesüljön a sorsa, így került sor a bizarr családegyesítésre.

Kitetoválva találtak rá a lelépett nagyira

Tony Sellersben az ütő is megállt, amikor megérkezett a Daleview House nevű idősek otthonába, hogy meglátogassa a 79 éves nagymamáját, azonban a nénit sehol sem találta. A döbbenete csak akkor lett még nagyobb, amikor kiderül, hová szökött el a nagyi. Ha te is elveszett, vagy sosem látott rokonodat keresed, a Keresem a családom! csapata segít a nyomára bukkanni.

Milyen testvérek a Trokán lányok?

Holnap reggel kiderítjük, hogy milyen nagymama Sophia Loren, és milyen olaszként benősülni egy magyar családba, erről a világhírű karmester Carlo Ponti mesél nekünk. Jönnek a Trokán lányok is, Anna és Nóra, hogy kiderüljön milyen testvérek voltak kiskorukban, és mennyire rivalizálnak felnőttként, és megmutatjuk azt is, hogy milyen dísztárgyakat lehet készíteni betonból.

Féltékenység miatt gyilkolhatott a balmazújvárosi családirtó

Nyilatkozott az RTL Híradónak a nagymama, akinek két unokáját, és lányát ölte meg a férj, majd magával is végzett. Az asszony szerint nem csak veje felelős a brutális gyilkosságért. A Blikk kiderítette: a feleség beleszeretett egy indiai férfiba, még a nevét is a karjára tetováltatta, bár a család szerint a férfi csak kihasznált a nőt.

Jobbik: 1 milliót kapott a nagymama cége

A Jobbik pártalapítványa a politikai kultúra fejlesztésére szánt adóforintokból a párt alelnökének családi cégét támogatta, ami az alelnök 81 éves nagymamájának a nevén van - tudta meg az RTL Klub. A cég a pénzből a Jobbik alelnöke szerint egy könyvet adott ki. A Gyarapodó Magyarországért Alapítvány egyáltalán nem tartja visszásnak a támogatást, mint mondták, örömmel adták oda a pénzt.

Bécy dugdossa Evelint nagyanyja elől

Reggel, amikor Evelin újra beköltözik Bécyhez, a férfi egy meglepő hívást kap az anyjától: spontán Budapestre utazik, de Bécy semmi esetre sem akarja, hogy az anyja tudomást szerezzen lányáról.

Elájult a gyerekre vigyázó nagymama

Magányosan homokozó kislányhoz hívtak rendőrt járókelők Békéscsabán. A kétéves gyerek egy belvárosi játszótér homokozójában üldögélt, egyedül játszott, amikor arra járók észrevették. Azonnal hívták a rendőröket, akik szétnéztek a környéken, és a bokrok alatt egy ájult nőt találtak. Táskájában gyerekholmik voltak, így derült ki, hogy a magányosan játszó kislány nagymamája. Az asszonyt kórházba vitték, szerencséje volt, hogy észrevették.

Előzetes: Rendőrök találtak rá az ájult nagymamára

Magányosan homokozó kislányhoz hívtak rendőrt járókelők Békéscsabán. A kétéves gyerek egy belvárosi játszótér homokozójában üldögélt, egyedül játszott, amikor arra járók észrevették. Azonnal hívták a rendőröket, akik szétnéztek a környéken, és a bokrok alatt egy ájult nőt találtak. Táskájában gyerekholmik voltak, így derült ki, hogy a magányosan játszó kislány nagymamája. Az asszonyt kórházba vitték, szerencséje volt, hogy észrevették. 6-kor az RTL Híradóban két szemtanú meséli el, mit látott.

Nagyit keresett, de pótanyát talált

Felesége halála után István teljesítette kedvese végakaratát, és ahol csak tudta hirdette, hogy nagymamát keres. Akkor még nem is gondolta, mit indít el ezzel, és milyen segítséget talál. 

Tóth Andi legfőbb bizalmasa a nagymamája

Andi életében immáron a nagyi játssza a legfontosabb szerepet, ugyanis pár héttel ezelőtt fenekestül felfordult az életük. Marika néni magára vállalta, hogy mindent hátrahagyva, unokájával a fővárosba költözzön. A generációs különbségekről, az együtt szerzett élményekről meséltek nekünk, és persze azt is megtudhattuk, hogy hogyan jön ki nagymama és unokája.

Most a nagymama segít unokája megmentőjén

Megható találkozás. Egy nagymama 5 éve szerette volna megköszönni a mentőápolónak, hogy megmentette fuldokló unokáját, de nem tudta, hol keresse a férfit. Véletlenül, az interneten látta meg a mentős fotóját. Kiderült, az ő gyereke Zalán, az a szemrákkal küzdő kisfiú, akit az RTL Híradóban is többször bemutattunk. A két család most találkozott, és a nagymama azonnal segített is a családnak.

Előzetes: Megható találkozás


szerző:
2015.02.22. 15:11
Előzetes: Megható találkozás

Egy nagymama 5 éve szerette volna megköszönni a mentőápolónak, hogy megmentette fuldokló unokáját, de nem tudta, hol keresse a férfit. Véletlenül, az interneten látta meg a mentős fotóját. Kiderült, az ő gyereke Zalánka, az a szemrákkal küzdő kisfiú, akit az RTL Híradóban is többször bemutattunk. A két család most találkozott, a megható felvételeket láthatják 6-kor, és azt is elmondjuk, hogyan próbál segíteni a beteg Zalánkán a másik kisfiú nagymamája.

Két kisgyermek keresi gondoskodó nagymamáját!

István felesége Gabi a múlt héten halt meg. Egy rendkívül agresszív rák vitte el. 2 kisfiúk maradt félárván, Bende, a kicsi 7 hónapos, Beni, a nagyobb 2 év 8 hónapos. Nem mindennapi kéréssel fordultak hozzánk. Dörmer Csaba riportja.

Unokája rabolta ki az idős asszonyt

Az idős asszonytól pénzt követelt, de azt a pár ezer forintot, amit kapott, kevesellte, ezért megverte a nőt, akit kórházba kellett vinni. A férfit nem sokkal később elfogták, úgy tudjuk, egyelőre tagad.

VV DÓRI: Nagymamája azt kérte, folytassa a játékot!

VV Dóri édesanyját telefonon értük utol. Szerinte a nagymama megérezhette, hogy nem tudja megvárni az unokáját, ezért a lelkére kötötte, hogy akármi is történjék, a lány ne adja fel a játékot!

Reflektor 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 23:50
Reflektor 13-04-24

Reflektor: Esztergályos Cecília bemutatja az unokáját. Sztárok különleges vacsorája.

Fókusz 12-10-31


szerző:
2012.10.31. 20:50
Fókusz 12-10-31

Fókusz: Jimmy nyomában - Zámbó Krisztián nagymamája tudja, hogyan kell erőt önteni egy csalódott énekesbe, megtette ezt már a fiával. Mennyország-tourist - Egy amerikai idegsebész halálközeli élményről számolt be, mindenkit megdöbbentett. Vészhelyzetben - Magyar lány fotózta végig a hurrikán New York-i pusztítását és a tűzoltók mentőakcióját.

Krisztián ötödik „mentoránál” ebédelt

Az X-Faktor egyik legmegosztóbb versenyzője, egy kis extra lelki támogatásra vágyott, ezért meglátogatta szeretett nagymamáját.

Házon kívül 12-01-31


szerző:
2012.01.31. 22:45
Házon kívül 12-01-31

Házon kívül: Egy évtizede az ország egyik leggazdagabb embere építtetett egy kastélyt. Miért lett átok a csodás épület? - Visszafordítható-e a Tóth család lecsúszása? Pénzügyi tanácsadóval együtt mentünk vissza a négygyerekes gyáli családhoz, akiknél két hete jártunk már. - Miért bujkál egy fiatal nagymama és 10 hónapos unokája? Félnek a rendőrségtől, a gyámhivataltól és attól, hogy nem maradhat a szüleivel a kis Lola.

Szülhetne is a legfiatalabb dédi


szerző:
2012.01.30. 19:00
Szülhetne is a legfiatalabb dédi

Kati mindössze 16 éves volt, amikor szült, és lánya is 16 évesen hozta világra első gyermekét. 4 generáció, és egy tűzről pattant, 53 éves dédi, aki talán azt sem bánná, ha dédunokája, unokája és lánya mellé még egy gyermeke is születne.

Megrázó: A nagymama beszélt a borzalmas tragédiáról

Hétfőn este szinte az egész családját elvesztette, amikor egy részeg sofőr frontálisan ütközött szerettei autójával. A megtört, gyászoló nagymama a család otthon maradt gyermekére vigyázott a tragédia idején.

Megverte és kirabolta saját nagyanyját

Kirabolta és súlyosan bántalmazta 91 éves nagyanyját egy kamasz Miskolcon.

28 ezer forintért verte meg 70 éves mamáját

Eszméletlenre verte 70 éves nagyanyját egy fiú a Heves megyei Kömlőn.

A meleg nagyik boldogító igene volt az első

Két nagymama összeadásával kezdődött el vasárnap New York államban a melegek és leszbikusok legális egybekelése.

Retikülével szerelte le a tolvajt a szupernagyi

Kézitáskával futamította meg a barátnője nyakához kést szegező rablót egy 89 éves ausztrál nagymama.

Kislányt vert a bosszúszomjas nagymama

A 60 éves asszony unokáját megverték, ezért revansot akart venni a tettesen, aminek a kislány látta kárát.

Tolvajokat szerelt le a szupernagyi

Egy hetvenes éveiben járó idő asszony futamított meg egy rablóbandát az angliai Northamptonban.

Nyoma veszett a nagymamának


szerző:
2010.12.28. 17:25
Nyoma veszett a nagymamának

Az idős asszony a családi karácsonyozásból hazafelé tűnt el a Mátrában.

Ejtőernyős nagyi tarol szabadstílusban

77 éves és kedvenc időtöltése az ejtőernyős ugrás. Egy spanyol asszonyról van szó, aki már harminc éve űzi a sportot.

Keleti Andrea különleges világa

A táncművésznek a konyha sokáig a titkok kertje volt, de ma már szenvedélye a főzés.

Bilincs kattant a rongáló nagymamán

A Fejér megyei rendőrök tetten értek és őrizetbe vettek egy nagymamát, amint éppen egy választási plakátot tépett le Etyeken.

Dédunokát hoz a tél a brit királynőnek

Pénteken közölte a Buckingham palota, hogy a királynő unokájának kanadai felesége babát vár.

94 évesen szerzett diplomát


szerző:
2010.05.16. 16:06
94 évesen szerzett diplomát

Az amerikai asszony a középiskolát még 1932-ben fejezte be, de akkoriban nem tudott továbbtanulni.

Cápatámadást élt túl egy nagymama

A hatvanéves ausztrál nőnek ütéseivel és rúgásaival sikerült elkergetnie a ragadozót.

Nagymamája fogadná örökbe a H1N1-árvát

Magához venné unokáját az újinfluenzában meghalt fiatal győri nő édesanyja.

Teljesült a nagyi álma!


szerző:
2009.12.29. 11:55
Teljesült a nagyi álma!

Idén ejtőernyőzött, jövőre bungee jumpongolni szeretne a most 85 éves perui asszony.

Jól neveli a nagymama a Jackó-gyerekeket

Az énekes végrendeletében szerepelt, hogy 3 gyerekét a nagymama felügyeletére bízzák.

Saját anyja és nagymamája rabolta el

Két év után előkerült egy kisfiú, akit saját anyja és nagyanyja tartott fogva az Egyesült Államokban.

Hónapokig élt halott nagymamájával

A mumifikálódott holttestet véletlenül találták meg a rendőrök szerdán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való