Híradó

Tagadta a Híradónak a karateedző, hogy megverte volt barátnőjét

Moskovics JuditMoskovics Judit

2024. július 20. 18:24

Élete legsötétebb pillanata volt, ami miatt nem tud kellőképpen bocsánatot kérni – mondta az RTL Híradónak az a karateedző, aki felrúgott egy gondjaira bízott 7 éves kisfiút a Szolnoki Kalandparkban. Azt állítja, hogy korábban sosem bántotta egyik tanítványát vagy barátnőjét sem, és pert indít rágalmazás miatt azok ellen, akik ennek ellenkezőjéről nyilatkoznak a sajtóban. Azt ígérte, vállalja tettéért a felelősséget.

A 7 éves kisfiú nem akart felmászni a kalandpark pályájára. Az edző félrehúzta a többi gyerektől, majd úgy kirúgta a lábát, hogy a fejére esett, és magzatpózban a földön maradt. Az országos felháborodást kiváltott videót a Szolnoki Kalandparkot üzemeltető cég hozta nyilvánosságra, és feljelentést is tett. Az edző az ügy kirobbanása után 3 nappal Spanyolországból jelentkezett Híradónknál. Telefonon nyilatkozott, azt kérte, hogy arcát továbbra is takarjuk, és ne mondjuk a nevét.

Életem legsötétebb pillanata. Soha többé én gyerekeket, illetve karatét nem fogok oktatni. Nem tudok kellőképpen bocsánatot kérni

– mondta az edző. Arról is beszélt, hogy szeretne találkozni a kisfiú családjával, amint visszatér Magyarországra. Még ebben a hónapban. Bár azt állítja, hogy ő rögtön megbeszélte a történteket a gyerekkel. „Ezzel a kisfiúval odáig eljutottunk, hogy pénteken ő maga jelentkezett karatéra, tábor utolsó napján, majd hétfőn az édesanyjával jöttek” – állítja. A kisfiú édesanyja csütörtökön nyilatkozott a Híradónak. Azt mondta, hogy neki – még ha a szégyen miatt nem is azonnal, de – mást mesélt a fia arról, mit csinált az edző azután, hogy a földre vitte.

A Híradónak pénteken beszélt az edző egyik volt tanítványa arról, hogy a nála 21 évvel idősebb férfi éveken keresztül verte, megalázta, és szándékosan próbálta elszigetelni a családjától, miután a barátnője lett. Így nyilatkozott:

Ő bebeszélte magának, hogy megcsaltam, és akkor járt el először a keze. Ez nem olyan, hogy most adott egy pofont, vagy ilyesmi, hanem keményen fogta, és ököllel telibe verte a fejemet.

Az edző volt barátnőjével készült riportot ide kattintva nézheti meg.

Természetesen ez nem igaz, és a nyilvánosság előtt történő rágalmazásért feljelentést teszünk az ügyvédemmel, abszolút nem igaz, teljesen helytelen, valótlan állítások

– állítja a karate edző. Az ügyvédje nevét egyelőre nem árulta el. Az edző feleségével és 4 éves kisfiával van Spanyolországban. Azt állítja, hogy több száz fenyegető üzenetet kapott. Olyanokat is írnak, hogy felgyújtanák a házát, kiirtanák a családját, vagy halálra vernék.

#Híradó#Videó#Belföld#Baleset-bűnügy#karateedző#bántalmazás#kalandpark#kisfiú#top hírek

Címlapról ajánljuk