Híradó

Orbán leginkább Polt Péternek hisz, szegény Gergő meg nem tehet semmiről, ez a baloldal belügye

rtl.hurtl.hu

2024. április 24. 14:59

A Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján vett részt szerdán Orbán Viktor, ahol még néhány újságírói kérdésre is válaszolt. Bár nem túl sokat. A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétellel kapcsolatban mindenre azt mondta, hogy ő Polt Péternek hisz, minden egyéb kérdést pedig azzal rázott le, hogy a baloldal belügye. Kattintson a videóra a teljes interjúért!

Nem könnyű az újságíróknak Orbán Viktor közelébe férkőzni, még az EP-kampányt is titokban, zárt körben kezdte meg a miniszterelnök. Szerdán azonban a Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján elmondott beszéde után megállt egy kicsit, így az RTL Híradó tudósítójának és a Telex munkatársának alkalma nyílt feltenni néhány kérdést. Amik azonban jobbára lepattantak a miniszterelnökről.

Azt állította, hogy a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétellel kapcsolatban 

nem beszélt Rogán Antallal, de nem is kell, mert Polt Péter azt mondta, hogy nem lehet manipulálni az ügyészségi iratokat, ő pedig mindenkinél jobban hisz Poltnak.

Mindenkit megnyugtatott, nem lesz baja Gulyás Gergelynek abból, hogy Magyar Péter jó barátja volt.

Szegény Gergő erről nem tehet. Gergőnek van baja, mert megműtötték.

Arról nem tehet, hogy ő volt az ajánlója Magyarnak – „az igazságügyi miniszter férjének”, sem Varga Judit, sem Magyar nevét nem mondta ki – a Fidesz-tagságra.

A Magyar Péterrel kapcsolatos összes további kérdésre annyit ismételgetett, hogy az a „baloldal belügye”.

#Híradó#Videó#politika#Belföld#orbán viktor#magyar péter#rogán antal

Címlapról ajánljuk