Híradó

Törött csészével ölte meg szobatársát egy beteg Nyíregyházán, a kórház szerint nem hibáztak

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 18:40

Brutális bántalmazás a kórházban: egy törött csésze darabjaival megölte szobatársát egy beteg másfél éve Nyíregyházán- A 74 éves áldozatra az ágyában támadhatott rá a betegtársa. Áldozata a támadás másnapján meghalt, öt nap múlva pedig a bántalmazó. A nyomozás így megszűnt, de a megölt asszony családja kártérítést követel a kórháztól, ahonnan azt írták, ők nem hibáztak.

A nyíregyházi kórház sóstói részlegét sorompóval őrzik. Itt kezeltek másfél éve tüdőgyulladással egy 74 éves asszonyt. A Blikk derítette ki, hogy öt napja feküdt bent, amikor hajnalban rátámadtak egy összetört csésze darabjaival.

Információink szerint a nővérek az ágyban találtak rá a vérző áldozatra, az arca és a keze is több helyen meg volt vágva. 

A lepedőn és a földön is porcelán darabok voltak, az összetört csésze az ágy mellett hevert.

Az asszony másnap belehalt a sérüléseibe. De jött az újabb fordulat: úgy tudjuk, ki sem tudták hallgatni a kórteremben kezelt másik idős nőt, mert a véres kórházi támadás után öt nappal ő is meghalt.

Mit mondott az áldozat családja a Blikknek, és mit lehet tudni eddig a rejtélyes esetről? Kiderül a fent videóra kattintva.

 

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#agyonverte#megverte#meghalt#nyíregyháza#beteg

Címlapról ajánljuk