KERESÉS search-close

agyonverte

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "agyonverte"

Sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen brutálisan megverték a nagymamát

Sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen brutálisan megverték a nagymamát - ezt mesélte sírva a bíróságon annak a 87 éves asszonynak az unokája, akit a vád szerint 2017-ben egy 19 éves férfi vert meg és rabolt ki tatabányai otthonában. Az idős nő két nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe. A fiatalt gyilkossággal vádolják, nagybátyját pedig azzal, hogy ő buzdította a rablásra.

A hajánál fogva rántotta le támadója ok nélkül a fiatal lányt!

A hajánál fogva lerántotta a földre, majd rugdosta, és egy kulcscsomóval ütötte támadója az Örs vezér terén – ezt állítja egy 16 éves budapesti lány. Miután brutálisan megverte a támadó, elfutott – a rendőrök azóta sem találják. A lány pedig rémálmokkal küzd. Az áldozattal készült teljes interjút ITT nézheti meg!

Lapátnyéllel verte agyon egyik szomszédját!

Megbontotta a tetőt, úgy mászott be idős áldozatához az a férfi, aki lapátnyéllel verte agyon 88 éves áldozatát. A házban többször megütötte az idős férfi fejét és bántotta annak élettársát is. Másnap délután találtak rájuk. Kórházba szállították őket, de az idős férfi életét már nem lehetett megmenteni. A helyiek azt mondják a támadóval sok gond volt az utcában.

Vizsgálják, hogy beszámítható-e

Letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 19 éves férfit, aki a gyanú szerint agyonverte 6 éves unokatestvérét pénteken, Szekszárdon. Az ügyészség szerint a gyilkos elcsalta magával a kislányt a háztól, majd egy nehéz tárggyal súlytott le rá, azonnal meghalt. A bíróság elrendelte a férfi elmeorvosi vizsgálatát is.

Két embert megölt, most betegségre hivatkozik

Azért ölt, mert nem vette be a gyógyszereit - erre hivatkozott az a férfi, aki a vád szerint meggyilkolta élettársát és annak nővérét a Borsod megyei Kenézlőn tavaly februárban. Az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a férfira az előkészítő tárgyaláson, Miskolcon. A gyilkosság vádlottja új vallomást tett, amiben azt hangsúlyozta, pszichés betegsége miatt nem volt beszámítható, amikor bottal agyonverte a két asszonyt.

Gyilkossággal végződött a szilveszteri buli Petőfiszálláson

Gyerekkori barátjával és szomszédjával búcsúztatta az óévet egy 67 éves férfi, ám a barátok valamin összevesztek. A házigazda ezután egy fém bottal verte áldozatát, majd az eszméletlen férfit szomszédja segítségével az utcára vonszolta és magára hagyta. Holttestére hajnalban talált rá egy buliból hazatérő fiatal. A támadás gyanúsítottját a napokban fogták el, le is tartóztatták. Húga szerint, ha iszik, agresszív és volt már börtönben is.

165 ezer forintért verte halálra áldozatát

A bíróság másodfokon tizenöt év fegyházbüntetésre ítélte azt a mezőfalvai férfit, aki a vád szerint megölt egy nőt, 2010 májusában. Az ügyészség szerint egy bottal halálra verte, majd eltüntette a holttestet, ami máig nem került elő. Ezután összesen 165 ezer forintot vett le az áldozat bankkártyájáról.

16 éves fiú verhette agyon a pásztort

Egy 47 éves tehénpásztort verhetett agyon a fiú Ózd határában augusztus végén. A gyanú szerint egy husánggal többször is megütötte, belerúgott, aztán a sorsára hagyta.

Azt álltja, nem egyedül ölt

Tizenhárom és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a 16 éves fiút, aki 2017 áprilisában agyonvert két hajléktalant Tatabányán. Aznap éjjel barátaival iszogatott, majd hazafelé menet rátámadt a két férfira.

Lopni indult, de gyilkolt is

Életfogytig tartó börtönre ítélte a bíróság azt a 26 éves túronyi férfit, aki két éve májusban fejszével agyonverte 81 éves német szomszédját. A támadó fejszével ment betörni, és azért ölte meg a német nyugdíjast, mert lopás közben meglátta őt. 100 ezer forintnyi értéket és pénzt vitt el tőle. Később visszament a házba, és eltűntette a nyomokat. Az ítélet nem jogerős.

Tragédiával végződött az este

Részegen összevesztek, ezért halálra verte 18 éves barátját egy 26 éves férfi még vasárnap este a Komárom-Esztergom megyei Felsővasdinnye pusztán. Információink szerint csak másnap reggel derült ki, hogy a 18 éves fiú belehalt a sérüléseibe.

Agyonverte a takarítónőt egy vendég

Az asszony szóvátette, hogy a férfi összejárkálta a frissen felmosott padlót. A gyilkosság egy szigetszentmiklósi wellnessközpontban történt csütörtök este. Az áldozat holttestét a konditeremben találták meg, a fejét ért sérülésekbe halt bele. A vendég meg sem próbált menekülni, a rendőrök a helyszínen elfogták.

Halálra verte, majd lefeküdt

Életfogytig tartó börtönt is kaphat az a szentlőrinci férfi, aki a vád szerint úgy megverte párját, hogy az belehalt sérüléseibe. A támadás tavaly áprilisban történt, a férj a földön fekvő nejére többször rá is taposott. A verés után lefeküdt aludni. Figyelem megrázó történet!

Agyonverte a féltestvérét


szerző:
2018.01.14. 18:20
Agyonverte a féltestvérét

Féltestvérét ölte meg a gyanú szerint egy férfi szombat hajnalban a Győr-Moson-Sopron megyei Láziban. Édesapjukkal éltek, ő hívta a mentőket, de már nem tudtak segíteni, mert támadója annyira brutálisan megverte a férfit. A rendőrség a házban elfogta az áldozat féltestvérét, úgy tudjuk, beismerte a gyilkosságot.

Két hajléktalant is agyonverhetett

Fiatal kora miatt legkésőbb 31 éves korában újra szabad lehet - ha elítélik - az a 16 éves fiú, aki áprilisban a vád szerint brutálisan halálra vert két hajléktalant Tatabányán.

Kapával verte agyon a kutyát

Kapával vertek agyon egy láncra kötött kutyát egy kazincbarcikai ház udvarán. A rendőröket a szomszédok hívták, ők pedig az állatvédőknek szóltak, de a németjuhászt már nem lehetett megmenteni.

Unokája ölhette meg a nagymamát

Agyonverte nagymamáját egy nő. A gyilkossághoz a gyanú szerint egy baltát használt. Azért ölthetett, mert a 81 éves asszony nem adott neki pénzt, és ezért összevesztek.

Vascsővel verte agyon áldozatát

18 évet kapott a brutális rabló, aki tavaly agyonvert egy 89 éves férfit a Pest megyei Csemőn.  Társával pénzt akartak rabolni, de csak két használt mobiltelefont, bizsukat, krumplit és szalonnát tudtak zsákmányolni. A másik rabló 12 évet kapott. A vádlottak között volt az idős férfi unokája is, aki korábban meglopta a nagyapját, neki nem kell börtönbe mennie.

Ezer forintért gyilkolhatott

Ezer forintért és egy tőrért gyilkolhatott meg egy idős asszonyt az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. A büntetett előéletű támadó áprilisban tört be a 84 éves nyírturai asszonyhoz, majd egy konyhakéssel összeszurkálta és egy széklábbal agyonverte.

Villamosmegállóban verte agyon

Féltékenység miatt agyonverte egy villamosmegállóban ismerősét az a férfi, aki ellen most emeltek vádat. Az ügyészség szerint a vádlott élettársával és alkalmi ismerőseivel italozott, amikor az egyik férfi szexuális ajánlatot tett a nőnek.

 

Utolsó szó jogán annyi mondott: visszacsinálná

Visszacsinálná, ha tudná, ezt mondta az utolsó szó jogán az a 21 éves fiatal, aki a nyílt utcán agyonverte falubelijét két éve Arlón. Tizennyolc év fegyházbüntetést kapott. A bíróság szerint különösen kegyetlenül végzett a 67 éves emberrel. Aznap falunapot tartottak, a vádlott és későbbi áldozata is sokat ivott. A fiatal felajánlotta, hogy hazakíséri a kocsmából. Nem derült ki, útközben mi történt, a bíróság szerint csak annyi biztos, hogy a támadás rendkívül brutális volt.

Halálra verte turista társát

Súlyos agy és mellkasi sérüléseibe halt bele az az új-zélandi férfi, akit egy ausztrál vert meg tavaly tavasszal Budapesten. A támadó ellen – emberölés miatt – most emelt vádat az ügyészség. Az áldozatnak az volt az egyetlen bűne, hogy megpróbálta lecsitítani, a részegen, agresszíven viselkedő férfit.

Karácsonykor verte agyon élettársát

Karácsonykor verte agyon élettársát egy mezőtárkányi férfi, az ügyészség most emelt vádat ellene. A vádirat szerint egy rúddal ütötte az asszonyt, utána pedig gyerekeket vett üldözőbe, akik petárdát dobtak az udvarába. Ők egy telefonfülkébe menekültek, de a férfi a fülke ablakát is betörte. A gyerekek végül megszöktek, az asszony életét viszont már nem lehetett megmenteni.

Saját anyját verte agyon

Úgy megverte az anyját egy mezőhegyesi férfi, hogy az belehalt sérüléseibe. Az idős asszony valószínűleg órákon át szenvedett, mire meghalt. A fia először azt mondta a rendőröknek, hogy néhány nappal korábban megtámadták az anyját, akkor sérült meg. Végül beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették. 

Végignézték a haláltusát

Nyolc évet kaphat, amiért agyonverte lakótársát egy román férfi. A gyilkosság még tavaly nyáron történt Kiskőrösön, a rendőrök most zárták le a nyomozást. Újabb részletek derültek ki: a vád szerint a házban élők végignézték az áldozat a haláltusáját, majd a gyanúsított férfival közösen ásták el holttestét az udvaron. Ezután a gyilkossággal gyanúsított férfi Romániába szökött, de elfogták és Magyarországra szállították.

Kukába rejtette a holttestet


szerző:
2017.03.27. 18:06
Kukába rejtette a holttestet

Agyonverte ismerősét, majd egy kukába rejtette a holttestet az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. A gyilkosság estéjén italozni kezdtek, de valamin összevesztek. A vádlott először egy téglával esett ismerősének, majd kapanyéllel ütötte és magára hagyta. Mikor felébredt, akkor vette észre, hogy barátja meghalt. Egy nap alatt elfogták, akár húsz év börtönt is kaphat.

Agyonverte az alvó asszonyt

Vádat emeltek a zalaegerszegi rablógyilkos ellen, aki agyonvert egy 76 éves asszonyt. Tavaly júniusban rabolta ki áldozatának házát, miután megölte az idős nőt. Végül kilencvenezer forintot zsákmányolt. A támadóra az ügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetést kért.

Visszacsinálná, ha lehetne

Sajnálja és bármit megtenne, hogy visszacsinálja. Ezt mondta híradónknak az a férfi, akit előzetes letartóztatásba helyezett ma a miskolci bíróság. Azzal gyanúsítják, hogy olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy az 51 éves asszony emiatt halt meg. A férfi állítása szerint a nő sokat ivott és emiatt veszekedtek, többször is megverte, de a haláláról nem ő tehet.

A gyilkos szerint ő beteg ember

Beteg embernek tartja magát – ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki baltával verte agyon az apját, majd napokig együtt élt a holttesttel. A gyilkosság 2015 júliusában történt. A férfi később önként feladta magát a rendőrségen. Első fokon 8 év börtönre ítélték. Enyhítésért fellebbezett. Arra hivatkozott, hogy kábítószer hatása alatt állt, ezért nem tudott uralkodni a dühén. Az ítélőtábla másodfokon nem változtatott a döntésen.

Agyonverte az élettársát

Féltékenységből ölhette meg a helyiek szerint élettársát egy 52 éves férfi a Heves megyei Mezőtárkányban. Vasárnap este otthonuk előtt megállított két polgárőrt, akiknek azt mondta: megütötte az asszonyt, aki már fél órája nem mozdul. Mentőt hívtak hozzá, de akkor már halott volt. A férfi állítólag korábban is rendszeresen verte a nőt. Most őrizetben van.

Agyonverte a másik beteget, vádat emeltek ellene

Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki tavaly ősszel agyonverte betegtársát Budapesten, a Merényi Gusztáv kórházban. A vádirat szerint a 69 éves férfi az egyik ágyról leszerelt egy fémcsövet, majd azzal brutális módon agyonverte a 87 éves beteget. Azt nem lehet tudni, hogy miért követte el a gyilkosságot, azóta is kényszergyógykezelés alatt áll.

Agyonverte azt, aki befogadta

Agyonvert egy 70 éves férfit az albérlője. Azt állította, azért, mert az idős férfi szexet kért tőle a lakhatásért cserében. Kedd este vesztek össze. A támadó megverte, majd magára hagyta az áldozatát. Később visszament, és mentőt hívott, de az idős férfi ekkor már nem élt. Az albérlőt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

Agyonverte nyugdíjas feleségét

Kalapáccsal agyonverte nyolcvannégy éves feleségét, majd a metró elé akart ugrani egy nyolcvannyolc éves férfi Budapesten. A szerelvény elsodorta, de nem ütötte el. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrök szólni akartak feleségének, hogy férje kórházba került, így találtak rá az asszony holttestére. A szomszédok szerint a férj és feleség szerették egymást.

Fia verhette halálra az idős nőt

Családi tragédia Barabáson. Fia verhetett halálra bottal egy 81 éves asszonyt. A gyilkosság gyanúsítottja a 60 éves férfi, aki öngyilkos lett a történtek után.  A szomszédok azt mondták, nagyon szerette az édesanyját, évek óta egyedül gondozta, de nagyon zárkózottan éltek. Holttesteiket csak napokkal a tragédia után találta meg az újságkihordó, aki nyilatkozott Híradónknak.

Halálra verhette az élettársát

Úgy megverte élettársát egy asszony Pécsen, hogy az később meghalt a kórházban - ezt gyanítja a rendőrség. Az eset még szeptemberben történt, de a nő időközben eltűnt, most adtak ki körözést ellene. A szomszédok azt mondják, a férfit figyelmeztették, hogy az asszony már volt büntetve erőszakos bűncselekmény miatt.

Életfogytiglant kapott a gyilkosságért

Rezzenéstelen arccal várta az ítéletet, életfogytiglani fegyházbüntetést kapott az a 31 éves férfi, aki tavaly októberben megölt egy 73 éves nagykanizsai asszonyt.  A többszörösen büntetett férfit legkorábban harminc év múlva bocsáthatják feltételesen szabadlábra.

12 évre enyhítették az életfogytiglant

Jelentősen enyhítette a sarkadi csecsemőgyilkos büntetését a Szegedi Ítélőtábla. Az első fokon emberölésért kiszabott életfogytig tartó büntetés helyett 12 év fegyházat kapott a nyolc hónapos gyerekét agyonverő férfi. A bíró szerint azért változtatattak az ítéleten, mert a férfi korábban is verte gyerekeit, azt hihette, ha ököllel üti a csecsemőt a baba most is megússza a verést.

Agyonverte főbérlőjét, de nem sokra emlékszik

Agyonverte lakótársát egy férfi a Pest megyei Örkényben. Egy 32 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy hajnalban úgy megverte 62 éves lakótársát, hogy sérüléseibe belehalt. Úgy tudjuk, a gyilkos kábítószert fogyasztott, és alig emlékszik arra, amit tett. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. Már többször volt büntetve.

Agyonverte ismerősét, a holttestet elásta

Agyonverte a jó ismerősét, majd elásta a holttestét - a brutális férfit Romániában fogták el. Szerdán délelőtt a kiszombori határátkelőn adták át a román rendőrök a Bács-Kiskun megyei nyomozóknak a gyilkossággal gyanúsított 35 éves román férfit. A gyilkosság két hónappal ezelőtt történt, a holttestet a ház udvarán egy farakás alatt ásta el, majd hazaszökött Romániába. A férfi mindent beismert, kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Halálra verte a barátját

Halálra verte barátját egy román férfi Kiskőrösön. A holttestet egy farakás alá ásta el. A 35 éves gyanúsítottat még keresi a rendőrség, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

 

Szemetesbe rejtette a holttestet

Agyonverte ismerősét, majd egy kukába rejtette a holttestet az a férfi, akit csütörtökön fogtak el a budapesti rendőrök. A gyanú szerint a 45 éves román férfi italozni ment át barátjához még hétfőn, valamin összevesztek és a gyanúsított agyonverte ismerősét, aztán egy kerti szemetesbe rakta a holttestet. A nyomozók napokon át helyszíneltek, és csütörtökön meglátták az utcában a gyanúsítottat, akit azonnal el is fogtak.

Ötezer forint miatt verte halálra

Halálra verte munkatársát – 16 évet kapott. Helybenhagyta az első fokú bíróság ítéletét a Szegedi Ítélőtábla, így jogerős lett a 16 év fegyházbüntetése annak a férfinak, aki még 2014 novemberében megölt egy román vendégmunkást, majd a férfi holttestét egy használaton kívüli kútban rejtette el a jánoshalmi tanyavilágban. A 44 éves román férfit azért verte agyon, mert azt gyanította: ellopott tőle ötezer forintot.

Nem bocsájtott meg a gyilkosnak az özvegy

Bocsánatot kért a gyilkos, de a hozzátartozók ezt nem fogadták el. Elkezdődött a gyarmati emberöléssel vádolt fiatal pere a Győri Törvényszéken. 2014 karácsonya előtt az akkor 17 éves fiú betört egy házba Gyarmaton, az ott lakó 84 éves férfit úgy megverte, hogy a nyugdíjas néhány nappal később belehalt sérüléseibe. A fiatalt több mint két hónap után fogták el.

Féltékenységből gyilkolhatott


szerző:
2016.01.25. 18:02
Féltékenységből gyilkolhatott

Fejszével verte agyon barátnőjét és annak volt élettársát az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. Hogy balesetnek álcázza a kettős gyilkosságot, rájuk gyújtotta a házat, majd elmenekült. Mindez még 2014 májusában történt Érden. Az ügyészség szerint a vádlott féltékeny volt az idős férfira, akivel barátnője korábban együtt élt. A tragédia estéjén is valószínűleg erről akart beszélni vele.

Brutálisan verték agyon a 90 éves férfit

Néhány ezer forintért kellett meghalnia annak a 90 éves férfinak, akit csaknem két héttel ezelőtt öltek meg a Pest megyei Csemőn. A rablók úgy tudták, a házban élő férfi otthon tartja a megtakarított pénzét. De nem találták meg, csak egy mobiltelefont és bizsukat vittek el a házból. A 90 éves áldozatot egyikük brutálisan verte agyon.
 

12 év börtön a brutális gyilkosságért

12 év börtön a brutális gyilkosságért. Ezt a büntetést szabta ki a bíróság arra a férfira, aki a vád szerint 11 évvel ezelőtt kegyetlen módon agyonvert egy egyetemistát Debrecenben. Miután megtudta, hogy áldozata belehalt sérüléseibe, a férfi külföldre menekült. 9 évvel később fogták el Franciaországban. Megrázó tudósítás következik.

Nyílt utcán verte agyon áldozatát

Rendkívül brutálisan végzett áldozatával a húszéves fiatal hétfőn a Borsod megyei Arlón. A nyílt utcán verte meg úgy, hogy a 67 éves férfi belehalt sérüléseibe. Hogy miért támadt rá, még nem tudni, annyi biztos, hogy az áldozatot nem rabolták ki.

Féltékenység miatt verhette halálra ismerősét

Féltékenység miatt verte agyon ismerősét az a férfi, akit még csütörtök éjjel fogtak el a rendőrök Zuglóban. A gyanúsított barátaival italozott, és úgy tudni, egyik ismerőse szemet vetett barátnőjére, ezért szó szerint agyonverte.

Diplomát hazudott magának


szerző:
2015.04.21. 18:00
Diplomát hazudott magának

Még a saját felesége is úgy tudta, hogy végzett pszichológus és filozófus az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy 2013 őszén agyonverte a szomszédját. A vádlott azt hazudta családjának, hogy ezeken a területeken végez kutatómunkát, pedig csak nyolc általánosa volt. Mikor elfogyott a pénze, elhatározta, hogy kirabolja szomszédját. Az idős asszony azonban észre vette a lakásába surranó férfit, ezért kellett meghalnia.

Szexuális indíttatásból ölt


szerző:
2015.04.03. 18:10
Szexuális indíttatásból ölt

Szexuális indíttatásból ölt, de nem erőszakolta meg áldozatát az ivádi gyilkos – ezt mondják a rendőrök. A 18 éves lány holttesét március elején találták meg a Heves megyei Ivád határában. A gyilkossággal gyanúsított férfit csütörtökön fogták el. A rendőrség szerint agyonverte a lányt. Beismerte a gyilkosságot, most őrizetben van.

Agyonverte édesanyját az újpesti férfi

Agyonverte 73 éves édesanyját egy férfi Budapesten. Régóta bánthatta az asszonyt az újpesti panellakásban, úgy tudjuk, hogy erre lehet következtetni az otthonukban talált nyomokból. A férfit délelőtt visszavitték a lakáshoz, ahol helyszíni kihallgatáson mondta el a nyomozóknak, hogy mi történt éjszaka. A házban élők elmondása szerint a férfi régóta ivott és sokszor viselkedett zavartan. Megrázó történet!

Előzetes: Agyonverte 73 éves édesanyját egy férfi Budapesten

Régóta bánthatta az asszonyt az újpesti panellakásban, úgy tudjuk, hogy erre lehet következtetni az otthonukban talált nyomokból. Részletek hatkor az RTL Híradóban.

Vasrúddal verte agyon élettársát egy nő

Vasrúddal verte agyon élettársát egy nő Oroszlányban. Egy vita durvult el.  A nő saját maga hívta a rendőröket, mindent beismert. Vallomása szerint azért gyilkolt, mert a férfi kérdőre vonta, hogy miért nem hozott neki italt.

Előzetes: Vasrúddal verte agyon élettársát egy nő

Egy vita durvult el. A nő maga hívta a rendőröket, és mindent beismert. Vallomása szerint azért gyilkolt, mert a férfi kérdőre vonta, hogy miért nem hozott neki több italt. Miután brutálisan megverte az élettársát, lefeküdt aludni. A rendőröket reggel azután hívta, hogy észrevette, a férfi már nem él. A szomszédok jól ismerték a párt. Hogy mit mondtak róluk, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.
 

Vascsővel verte agyon feleségét egy 76 éves férfi

Úgy tudjuk azért, mert a nő veszekedett vele. Az idős férfi először azt mondta a rendőröknek, hogy a ház előtt talált rá a sérült asszonyra, aki szerinte elesett. Csak akkor vallotta be, hogy ő gyilkolta meg, amikor a nyomozók megtalálták a vascsövet a fészer tetején. Az idős ember akár élete végig börtönbe kerülhet.

Előzetes: Vascsővel verte agyon feleségét

Úgy tudjuk, azért verte halálra, mert a nő veszekedett vele. Az idős férfi először azt mondta a rendőröknek, hogy a ház előtt talált rá a sérült asszonyra, aki szerinte elesett. Csak akkor vallotta be, hogy ő gyilkolta meg, mikor a nyomozók megtalálták a vascsövet a fészer tetején. Hogy milyen büntetésre számíthat, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Életfogytiglant kapott a volt rendőr

Életfogytig tartó szabadságvesztés - első fokon ezt a büntetést kapta az a rendőr, aki kollégájával halálra vert kihallgatás közben egy orgoványi férfit. Társát 20 év fegyházra ítélték.
 

12 évet kapott a testvérgyilkos


szerző:
2010.10.06. 12:58
12 évet kapott a testvérgyilkos

12 év fegyházbüntetésre ítélték azt a püspökladányi férfit, aki tavaly agyonverte a testvérét.

17 évet kapott, mert halálra verte apját

A 42 éves férfi 2007. márciusában agyonverte édesapját.

12 év fegyház a szilveszteri gyilkosnak

Mulatozás közben a 28 éves férfi, ittas állapotban bántalmazta az idős embert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való