„Mindig spóroltunk. Spóroltunk, hogy a gyerekeknek jobb legyen” – 11 gyerekes család otthona égett le, mindenük odalettLeégett és lakhatatlanná vált egy 11 gyerekes család háza Hajdúszoboszlón. A tüzet az édesanya vette észre. Miután kimenekült a gyerekekkel, azonnal hívta a tűzoltókat. Öt zsák ruhán és néhány bútoron kívül alig tudtak valamit kimenteni. A család most átmeneti szálláson lakik, a helyiek is összefogtak értük. Ha segítene a családnak erre a számlaszámra utalhat. Molnár Fanni: 11773384-03293100.
Híradó

„Mindig spóroltunk. Spóroltunk, hogy a gyerekeknek jobb legyen” – 11 gyerekes család otthona égett le, mindenük odalett

rtl.hurtl.hu

2023. június 17. 18:25

Leégett és lakhatatlanná vált egy 11 gyerekes család háza Hajdúszoboszlón. A tüzet az édesanya vette észre. Miután kimenekült a gyerekekkel, azonnal hívta a tűzoltókat. Öt zsák ruhán és néhány bútoron kívül alig tudtak valamit kimenteni. A család most átmeneti szálláson lakik, a helyiek is összefogtak értük. Ha segítene a családnak erre a számlaszámra utalhat. Molnár Fanni: 11773384-03293100.

 

A család szerint elektromos zárlat okozhatta a tüzet, a tűzoltók ezt még vizsgálják. A lángok a tető egy részét tették tönkre, de nem csak a tűz pusztított. Az oltásnál használt víz átáztatta a mennyezetet és a bent lévő bútorokat is. A falak és a melléképület mellett tartott állatok nem sérültek meg, de a kár még így is jelentős. 5 zsák ruhán és néhány bútoron kívül alig tudtak valamit kimenteni.  

#Híradó#Videó#baleset#tűz#Belföld#11 gyerekes család#leégett ház#rtl#ma

Címlapról ajánljuk