Gulyás Gergely szerint helyes döntés, hogy nem akarnak a magyar adófizetők pénzén fogva tartani majdnem ezer embercsempészt, ezért szabadon engedik őketSzabadon enged majdnem ezer külföldi embercsempészt a kormány május végén egy friss rendelet szerint. Gulyás Gergely miniszter az RTL Híradónak azt mondta: túl drága a fogvatartásuk és egyébként is túlzsúfoltak a börtönök. A külföldi embercsempészeknek 72 órájuk lesz elhagyni az országot, és a miniszter szerint Pintér Sándor garantálja, hogy ezt megteszik. A DK úgy reagált: ez lehetetlen vállalás, és így a kormány majdnem ezer bűnözőt szabadít az országra és az Európai Unióra.
Híradó

Gulyás Gergely szerint helyes döntés, hogy nem akarnak a magyar adófizetők pénzén fogva tartani majdnem ezer embercsempészt, ezért szabadon engedik őket

Horváth NándorHorváth Nándor

2023. május 14. 19:04

Szabadon enged majdnem ezer külföldi embercsempészt a kormány május végén egy friss rendelet szerint. Gulyás Gergely miniszter az RTL Híradónak azt mondta: túl drága a fogvatartásuk és egyébként is túlzsúfoltak a börtönök. A külföldi embercsempészeknek 72 órájuk lesz elhagyni az országot, és a miniszter szerint Pintér Sándor garantálja, hogy ezt megteszik. A DK úgy reagált: ez lehetetlen vállalás, és így a kormány majdnem ezer bűnözőt szabadít az országra és az Európai Unióra.

#Híradó#Videó#Belföld#politika#embercsempész#börtön#gulyás gergely

Címlapról ajánljuk