Híradó

Egy tejszállító kisteherautó gázolt halálra két embert Karácsondnál

rtl.hurtl.hu

2023. május 8. 18:23

Halálra gázolt egy nőt és egy férfit egy tejszállító kisteherautó éjfél előtt nem sokkal a Heves megyei Karácsondnál. Az úttesten gyalogoltak, nem kizárt, hogy a közeli buszmegállóba akartak eljutni, amikor elütötték őket. A 35 éves nő azonnal meghalt, a 34 éves férfi életéért a mentők küzdöttek a helyszínen, de végül nem jártak sikerrel. A rendőrség szerint egyikük sem viselt láthatósági mellényt.

A fehér kisteherautó motorháztetője és a szélvédője tört össze komolyabban. Az egyik lámpa a földre zuhant és az ülésre is kerültek üvegtörmelékek. A baleset a 3-as főúton történt. 

Egy 35 éves, hevesi nő az egyik áldozat. A férfi, akinek az életéért a helyszínen sokáig küzdöttek, 34 éves volt. Az autót egy 24 éves férfi vezette. Úgy tudjuk, a kisteherautóval tejet szállított, éppen Gyöngyös felé tartott. A rakományát később egy másik teherautóba pakolták át.

Napközben, világosban is jól látszottak a helyszínelés nyomai. A két gyalogos Karácsond felől, egy bekötőútról érkezett a főútra. A településen vasárnap több családi eseményt, keresztelőt és első áldozást tartottak, de egyelőre nem tudni, hogy vendégségből mentek-e hazafelé.

Nem kizárt, hogy a közeli buszmegállóhoz tartott a férfi és a nő. Egyikük sem viselt láthatósági mellényt. Úgy tudjuk, sötét ruhában voltak, és nem volt náluk lámpa, amivel világíthattak volna. Az RTL Híradó információi szerint éppen az úttest közepén sétáltak, amikor a kisteherautó elgázolta őket. A baleset idején teljes sötétség volt a főútnak ezen a szakaszán. 

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#baleset#gázolás#kisteherautó#tejszállító#halál#Karácsond

Címlapról ajánljuk