Ötmilliós bírság ás engedélybevonás – Gulyás Gergely szerint senki nem fenyegeti az orvosokat, de a törvény betartása kötelezőSenki nem fenyeget senkit, de a törvény betartása kötelező. Így reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter arra, hogy a Magyar Orvosi Kamaránál szerdán arról beszéltek: a kormány fenyegeti a háziorvosokat. Mindezt azután, hogy háziorvosok és házi gyermekorvosok kormányhivatali határozatot kaptak, amiben pénzbüntetést és az engedélyük bevonását ígérték azoknak, akik nem vállalnak havi két ügyeletet.
Híradó

Ötmilliós bírság ás engedélybevonás – Gulyás Gergely szerint senki nem fenyegeti az orvosokat, de a törvény betartása kötelező

Szondi VandaSzondi Vanda

2023. március 23. 19:04

Senki nem fenyeget senkit, de a törvény betartása kötelező. Így reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter arra, hogy a Magyar Orvosi Kamaránál szerdán arról beszéltek: a kormány fenyegeti a háziorvosokat. Mindezt azután, hogy háziorvosok és házi gyermekorvosok kormányhivatali határozatot kaptak, amiben pénzbüntetést és az engedélyük bevonását ígérték azoknak, akik nem vállalnak havi két ügyeletet.

#Híradó#Videó#Belföld#mok#fenyegetés#gulyás gergely#ügyeleti rendszer#egészségügy#top hírek

Címlapról ajánljuk