Híradó

„Itt nincs már karácsony, nincs ünnep” – egy évvel ezelőtt, szentestén gázolták el az édesanyát, családja azóta sem tudta feldolgozni a történteket

rtl.hurtl.hu

2022. december 22. 17:54

Már nem tud ünnepként tekinteni karácsonyra – ezt mondta az RTL Híradónak az a férfi, aki egy évvel ezelőtt szenteste vesztette el párját, Viktóriát. A nő kisfia ajándékáért ment el otthonról a karácsonyi készülődés közben, amikor megtörtént a tragédia: egy autós átcsúszott a szemközti sávba és a 47 éves asszony kocsijának csapódott frontálisan.

Szabó Kálmán egy év elteltével ismét interjút adott az RTL-nek, azt mondta, 11 éves kisfiuk miatt ünneplik a karácsonyt, de a család felnőtt tagjainak ez már soha többé nem lesz ünnep.

A páromat pont szenteste elveszíteni …  itt már nincs karácsony, nincs ünnep 

– mondta.


A férfi azt mesélte, hogy bár már egy év eltelt, ugyanúgy, ha nem jobban hiányzik nekik Viktória. Párja elvesztése olyan érzés volt, mintha kitépték volna a szívét. Annyira összhangban voltak a nővel, hogy el sem tudja képzelni, hogy más társa legyen. Viktória volt élete nagy szerelme, és bármit megtenne, hogy visszakapja.

A kisfiam pont a minap mondta, hogy anyával álmodtam, hogy nem halt meg. Ilyen álmom már nekem is volt, és szerintem a családból mindenkinek, hogy ő hazajött és nincs semmi baja

– mondta könnyek között.

Kisfiuknak azóta is pszichológus segít, hogy fel tudja dolgozni édesanyja elvesztését.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#baleset#halálos#szenteste#ünnep#család#édesanya

Címlapról ajánljuk