Híradó

December elejére várta kislányát az autóbalesetben elhunyt kismama, akinek a babáját sem lehetett már megmenteni

rtl.hurtl.hu

2022. november 27. 16:03

Gyászolnak az ebesiek a szombati tragédia miatt. A Hajdú-Bihar megyei településen élő kismama és újszülöttje vesztette életét, amikor autójuknak csapódott egy kocsi. A balesetben a szemközti sávba áttérő autó vezetője is meghalt. A kismama férje és hároméves kislányuk súlyos sérülésekkel került kórházba. A család egyik ismerőse azt mondta, annyira megviselte a hír, hogy egész éjjel nem aludt.

A család épp Ebesről tartott Debrecen felé a 4-es főúton, amikor egy Opel áttért az ő sávjukba, és frontálisan nekik csapódott. A 38 hetes terhes anyát a tűzoltók szabadították ki a roncsból, de az életét már nem tudták megmenteni. Beindították a szülést, így próbálták megmenteni gyermekét, de a baba is meghalt. Az apát és hároméves kislányukat súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Egyik ismerősük sírva nyilatkozott az RTL-nek. Azt mondta, a tévéből értesült a tragédiáról, a hír annyira megviselte, hogy egész éjjel nem aludt.

Mikor már láttam a kabátját a gyereknek, megismertem egyből, hogy biztos ő, mert itt jár minden nap a boltba az anyukájával. Nagyon sajnáljuk őket

– mondta szemét törölgetve az asszony.


Információink szerint az anya mindössze 29 éves volt és gyerekkorától fogva Ebesen élt. Korábban szakácsként is dolgozott. Párjával három éve voltak házasok, december elejére várták volna a második gyermeküket. Úgy tudjuk, a család a kismama szüleivel élt. Szomszédjuk, Nádasdi Imre nem akarja elhinni, ami történt.

Valamelyik nap beszélgettem velük, még vicceltem is, hogy most már egy kisfiú kéne

– mesélte.

Kerestük a község polgármesterét, aki nyilatkozni nem akart, de kérdésünkre elmondta, már felvette a kapcsolatot a családdal és segítségét is felajánlotta. A balesetben életét vesztette a szemközti sávba áttérő kocsi sofőrje is, akinek az autója az ütközéstől kigyulladt.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#baleset#ebes#kismama#tragédia#család#gyász

Címlapról ajánljuk