Egy apa szerint 18 foknál hidegebb, csótányos osztálytermekben tanulnak egy budapesti iskolában, de az igazgató szerint ez nincs így18 foknál hidegebb termekben, csótányok között kell tanulniuk a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium diákjainak – állította az RTL Híradónak egy odajáró diák apja állította Híradónknak. Arról is beszélt: azt kérték a gyerekektől, hogy vigyenek magukkal pokrócot az iskolába. Az intézmény igazgatója szerint nincs hideg az épületben és rovarirtást is rendszeresen végeztetnek.
Híradó

Egy apa szerint 18 foknál hidegebb, csótányos osztálytermekben tanulnak egy budapesti iskolában, de az igazgató szerint ez nincs így

Zalavári NoémiZalavári Noémi

2022. november 25. 17:46

18 foknál hidegebb termekben, csótányok között kell tanulniuk a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium diákjainak – állította az RTL Híradónak egy odajáró diák apja állította Híradónknak. Arról is beszélt: azt kérték a gyerekektől, hogy vigyenek magukkal pokrócot az iskolába. Az intézmény igazgatója szerint nincs hideg az épületben és rovarirtást is rendszeresen végeztetnek.

#Híradó#Videó#Belföld#rezsi#iskola#diákok#budapest#fűtés#drága#18 fok

Címlapról ajánljuk