Híradó

Kárpátaljáról érkezett februárban a gyerekei előtt megkéselt nő – megszólalt a férfi, aki a segítségére sietett

rtl.hurtl.hu

2022. október 8. 16:33

Az anyára kisebbik gyermekének apja támadt rá, és a nagyobbik gyerekének apja mentette meg. Gyerekeivel együtt egy közeli borkimérőbe menekítette őt az RTL Híradónak nyilatkozó férfi.

Nagyobbik gyereke szeme láttára késelt meg egy asszonyt a volt párja a soroksári Grassalkovich úton péntek este.

A 27 éves nőnek két gyereke van, két különböző apától, akik együtt érkeztek a nő házához pénteken délután 5 óra körül. A kisebbik fiú édesapja ekkor támadt rá késsel a nőre. Az RTL Híradónak nyilatkozott Schmél Imre, aki a dulakodást és a késelést nem látta, de utána ő sietett a nő segítségére. A sérült nőt és nagyobbik gyerekét a közeli borkimérőbe menekítette, majd később az édesanya kérésére a kisebbik gyereket is odavitte.

Bementem a lakásba, elhoztam a kisgyereket, és egész este itt voltak.

A férfi azt mondta, a rendőröktől tudja, hogy a férfi körülbelül 15 helyen sebesítette meg nőt. Ő maga a nő karján, vállán és tenyerén látott sérüléseket. Azt is a rendőröktől hallotta, hogy az idősebbik, kilencéves kisfiú apja próbált segíteni a nőnek:

hátulról megfogta az elkövetőt, akinek a kés kiment valahogy a kezéből.

Schmél Imre szerint a hároméves, kisebbik gyerek semmit nem látott az esetből.

A férfi szerint a fiatal nő februárban érkezett gyerekeivel Kárpátaljáról, azóta laktak a Soroksári Szociális Foglalkoztató lakásában. Arra a kérdésre, hogy a fiatalabb gyerek apja pontosan miért támadt a nőre, nem tudott választ adni, de szerinte

valószínű, hogy az elkövető ittas állapotban és kábítószer befolyása alatt volt.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#késelés#soroksár#anya#apa#gyerekek

Címlapról ajánljuk