Híradó

„Egy pár másodperc, és megöl” – megszólalt a Soroksáron megkéselt kétgyermekes anya

Debreczeni CsillaDebreczeni Csilla

2022. október 8. 18:28

Fényes nappal az utcán megkéselte és fojtogatta volt élettársát egy férfi Budapesten. A péntek délután történteket végignézte a nő kilencéves kisfia. Neki nem esett baja, anyja azonban súlyosan megsérült. Volt, amikor úgy érezte, hogy meg fog halni – ezt a nő telefonon mondta az RTL-nek. Arról is beszélt, hogy volt párja féltékenységből támadta meg. Elmondta: a férfinak alkoholproblémái vannak, ezért nem engedte, hogy találkozzon közös, hároméves kisfiukkal. A férfit őrizetbe vették, kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Péntek délután 5 órakor késeléshez riasztották a rendőröket a soroksári Grassalkovich útra: egy asszony tucatnyi szúrással, súlyos sérülésekkel került kórházba. Az RTL-nek telefonon sikerült elérnie a megkéselt anyát, aki megrázó részleteket idézett fel az esetről:

Húzta le a cipzárt a zsebén, és annyit láttam, hogy egy kést kap elő, és kész, rögtön elkezdte, rögtön.

A fiatal anya azt mondta, volt párja váratlanul jelent meg náluk. Nem volt megbeszélve, hogy találkozhat hároméves közös kisfiukkal. Csak akkor vette észre, hogy a férfi a házuk előtt van, amikor nagyobbik, kilencéves fiát kísérte ki annak apjához. Már búcsúzkodtak a kocsi mellett, amikor a részeg támadó elővette a kést.    

Rögtön eltoltam a gyereket, olyan hirtelen jöttek ezek a szúrások. Már csak azt vettem észre, hogy ömlik a vérem, hogy valami nedves rajtam. A nagyfiam elkezdett ordítani, hogy anya, anya.

A nagyobbik fiú apja próbálta lefogni a dühöngő férfit, dulakodtak is, végül egy időre sikerült visszatartania. Közben az anyuka a gyerekkel bemenekült az udvarra. Az agresszív férfi azonban kiszabadult a fogásból, és utánuk ment.  

Ahogy sikerült bejönnie, rögtön elkapta a torkom. Kés már akkor nem volt nála, valahol az úttesten volt, nem tudom. A torkomat kapta el két kézzel. Aztán emlékszem, hogy a hajamat elkapta. Még megpróbáltam kiszabadulni, de nekem olyan volt már, hogy kész, hogy még egy pár másodperc, és megöl

 – mondta sírva.

Végül a másik férfinak újra sikerült lefognia, aztán két járókelő megállt segíteni, hamarosan pedig megérkeztek a rendészek és a rendőrök is. A nőnek és fiának az egyik közeli boltos, Schmél Imre segített.

Pont akkor jöttem ki, be akartam zárni az üzletet, és akkor már láttam, hogy dulakodás van, a hölgy vérzik, és akkor bemenekítettük a hölgyet és a nagyobbik gyereket

– mesélte. A férfi teljes beszámolóját itt nézhetik meg.

A síró, kétségbeesett kisfiút próbálták megnyugtatni, közben pedig elrohantak az egyedül otthon maradt hároméves öccséért. Az anyukát leültették, és próbálták ellátni a sérüléseit. Végül a nőt súlyos, a támadót pedig könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A férfit azóta kiengedték, letartóztatásáról a napokban dönthet a bíróság. A BRFK szóvivője elmondta, hogy az elkövető beismerő vallomást tett.

Az anya szerint volt párja féltékenységből támadhatott rá, mert nem bírta elviselni, hogy néhány hónappal ezelőtt szakított vele. Azt mondja, a férfinak alkoholproblémái vannak, és ha iszik, agresszív a gyerekekkel is – ezért nem engedte neki, hogy fiával találkozzon. 

A fiatal nő Kárpátaljáról menekült Magyarországra két kisfiával a háború kitörése után.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#késelés#anya#gyerekek#apa#top hírek

Címlapról ajánljuk