Híradó

Videón, ahogy az RTL szembesíti Szentkirályi Alexandrát egy korábbi tiktokos videójával, amiben a kevesebb fűtésről szóló ötletet kritizálta

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 8. 17:05

Nevetős szmájlikkal osztotta meg még nyáron Szentkirályi Alexandra kormányszivő a videóját Tiktokon. Ebben arról beszélt, hogy a baloldal úgy akarja megóvni a családokat a magas rezsiáraktól, hogy kevesebbet fűthetnek. Most úgy néz ki, hogy mégis kevesebb fűtéssel lehet kevesebb a rezsiszámla, miután a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely bejelentette, hogy tizennyolc foknál nem lehet melegebb télen az állami közigazgatásban, így valószínűleg Magyarország kormányának szóvivője is kénytelen lesz kevesebbet fűteni a hivatalában. Hogy mit szólt a szemebesítéshez Szentkirályi Alexandra, kiderül a videóból!

A baloldal úgy akar megkímélni a magas rezsiáraktól, hogy kevesebbet fűthetsz télen 

– osztotta meg követővel Szentkirályi Alexandra a TikTokon még nyár elején.


A kormányinfón most Gulyás Gergely mégis azt jelentette be, hogy az állami hivatalokban 18 Celsius-foknál nem lehet melegebbre fűteni. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt az RTL Híradó riportere szembesítette korábbi videójával, hogy mit válaszolt, kiderül a fenti videóból. 

#Híradó#Videó#szentkirályi alexandra#politika#gulyás gergely#kormányinfo#rezsicsökkentés

Címlapról ajánljuk