Híradó

Gábor Zsazsára emlékezünk

rtl.hurtl.hu

2016. december 19. 15:23

Meghalt Gábor Zsazsa, Amerika legrégibb híressége. A magyar származású színésznő 1936-ban Miss Hungary, vagyis szépségkirálynő volt. A második világháborús vészkorszak idején emigrált családja egy részével, majd az Egyesült Államokban belevetette magát a filmiparba. De soha nem lett filmsztár, celeb annál inkább. Gábor Zsazsa néhány hónappal 100. születésnapja előtt hunyt el Los Angeles-i otthonában.

A leggazdagabbakat szerezte meg magának, az egyik legirigyeltebb szexbomba volt. Hogyan lett a Magyarországról indult szépségkirálynő Amerika elsőszámú celebritása? Összesen kilencszer ment férjhez. Igaz, ebből egyik házassága csupán egy napig tartott. Érvénytelenítették. Tökéletes celeb volt. Ismerősei szerint pontosan tudta, hogy mit csinál. Az évek alatt kitanulta a showbiznisz minden fortélyát, és ezért vállhatott ekkora sztárrá.

 

 

Gábor Zsazsa néhány hónappal 100. születésnapja előtt hunyt el. Pedig korábban úgy tűnt az amerikai hírességnek, akár a macskáknak 9 élete van. Egyrészt, mert ennyiszer kereste a boldogságot feleségként más - és más férfi oldalán, másrészt pedig súlyos, életveszélyes balesetekből is képes volt teljesen felépülni.

 

 

Gábor Zsazsa magyar szépségkirálynőként indult, de gyorsan ráérzett arra, hogyan lehet a legkevesebb energiabefektetéssel a legtöbb pénzt keresni. Életében nemcsak dúsgazdag férjeit csapolta meg, de még 12 évvel ezelőtti autóbalesetén is félmilliárdot kaszált. A XX. századi történelem első celebje és dívája még ma is életben van, mi pedig megtaláltuk egyik nálunk élő rokonát, aki történeteit személyesen Gábor Zsazsától hallgatta végig.

 

 

Magyar származású szupersztárokból nincs hiány Hollywoodban. A legtöbbünknek elsőként Gábor Zsazsa neve ugrik be.

 

 

2011-ben ünnepelte 25 éves házassági évfordulóját Gábor Zsazsa és Frederick von Anhalt herceg.  A férj pazar lakomát rendezett Bel Air-i házukban. Az ünnepségre hírességek is hivatalosak voltak. A nagybeteg magyar származású színésznő azonban nem jelent meg a partin.

 

#Híradó#rtl hírek#gábor zsazsa#filmsztár#elhunyt#színésznő#rtl

Címlapról ajánljuk