Házasodna a gazda

Rátalált a szerelem a Házasodna a gazda párkeresőire

rtl.hurtl.hu

2023. november 17. 20:25

József gazda és Böbe kapcsolata nehezen indult, de a végére a férfi azt érezte, választottja kiérdemelte a döntését. Anna gazda és Attila lassítani szeretnének az ismerkedésükön, Kevin gazda és Zsuzsi viszont arra jutottak, nem vetnek véget az álomnyaralásuknak. A randisorozatok lezárása egyben az elválást is jelentette Gergő gazda és Kíra számára, de biztosak benne, hogy a távolság nem állhat a szerelmük útjába. 

Böbe nem bírta tovább, hogy József gazda csak ábrándozott a testiségről

József gazda először a hatalmas vízesés látványába szédült bele, majd pár perccel később már Böbe karjai között találta magát. Az idilli környezet beindította a gazda fantáziáját, és arról kezdett ábrándozni, vajon milyen lett volna, ha tinikorukban ismerkednek meg választottjával. „Vajon nem haragszik meg, hogy érintést szeretnék?” – árulta el József belső gondolatát, mire Böbe úgy döntött, hogy ne csak beszéljenek róla…

Anna gazda és Attila elárulták, mi történt köztük az együtt töltött éjszakán

A görögországi álomnyaralás közelebb hozta Anna gazdát és Attilát egymáshoz. Korfuról visszatérve Nádai Anikónak meséltek.

Böbe megszolgálta, hogy József gazda akarja őt

Az ír étteremben József gazda bevallotta, hogy nehezen tudja türtőztetni magát ilyen helyeken. Böbe viszont szereti, ha egy férfi férfi tud lenni mellette, ezért azt tervezi, mindent elkövet majd, hogy ez Józsefnél is így legyen. A gazda pedig úgy érzi, választottja kiérdemelte, hogy tegyen érte és a kapcsolatukért.

Kevin gazda és Zsuzsi rendhagyó döntést hozott az álomnyaralásuk végén

A hajókázás és snorkelezés után Kevén gazda és Zsuzsi a hajón napozva beszélték meg, hogyan képzelik el közös jövőjüket. Kevin gazda úgy érzi, még nem szerelmes, Zsuzsit pedig nem ijeszti meg a távkapcsolat gondolata. Miután kiértek a szárazföldre, felhívták Nádai Anikót, hogy elmeséljék neki, mire jutottak egymással.

Gergő gazda: Szerelmes vagyok Kírába

Gergő gazda filmbe illő romantikus randival kedveskedett Kírának az álomnyaralásuk végén. A lány szégyenlősen vallotta be, hogy számára ez volt az első alkalom, hogy valaki elvitte vacsorázni.  A gazda reakcióiból és szavaiból azonban sejteni lehet, hogy ez valószínűleg nem is az utolsó alkalom, amikor ilyen meglepetéssel készül szerelmének.

József gazda úgy érzi, megtalálta a „tutit” Böbe személyében

Nádai Anikó meglátogatta az Írországból hazatérő párt, mert kíváncsi volt, hogyan alakult a kapcsolatuk a nyaralásuk alatt. Böbe libabőrös lett annak a gondolatától is, amikor megcsörrent a telefonja, majd József szólt bele, hogy visszahívja az álomrandira: „Jó érzés, hogy nyertem, és őt nyertem.”

Gergő gazda Nádai Anikónak: Ezért éri meg csinálni ezt a műsort

Nádai Anikó a reptéren találkozott a szerelmesekkel, hogy kifaggassa őket az utazásukon szerzett élményeikről. Gergő gazdáék annyira jól érezték magukat, hogy Kírának már most nehéz az elválás gondolata, ugyanis az álomnyaralásuk véget ért, és első útjuk nem egyfelé vezet.

#Házasodna a gazda#rtl#nádai anikó#házasodna a gazda összefoglaló#összefoglaló#15. rész#gergő gazda#kíra#kevin gazda#zsuzsi#József gazda#böbe#anna gazda#attila#szerelem#társkeresés#kapcsolat

Címlapról ajánljuk