Házasodna a gazda

József gazda a vésztartalékjához nyúlt, Anna gazda Korfura viszi választottját, Kevin gazda párja pedig elárulta, mit gondol a szexről

rtl.hurtl.hu

2023. november 15. 20:25

József gazda felhívta Böbét, hogy szüksége van a vésztartalékjára. A kikosarazott arajelölt elkísérte ugyan Józsefet Írországba, de már a reptéren elkezdődtek a bonyodalmak. Zsuzsi Nádai Anikónak árulta el, miért nem mesélte el vetélytársainak, hogy csókolózott Kevin gazdával, majd az is kiderült róla, hogy mit gondol a szexualitásról egy friss kapcsolatban. Mindeközben Gergő gazda és Kíra mesebeli álomutazásra indult, Anna gazda pedig könnyeivel küszködve adta át búcsúajándékát egyik jelöltjének, hogy a másikkal Korfun folytathassa az ismerkedést.

„Szükség van a vésztartalékra” – József gazda Böbét vinné írországi álomnyaralásra

József gazda könnyekben tört ki, mikor Böbe a telefonban igent mondott az írországi álomnyaralásra, azonban – alig 24 órával később – a reptéren mégis elbizonytalanodott. Egy örökkévalóságnak tűnt számára az az idő, míg várakoznia kellett és elmélkednie azon, vajon tényleg eljön-e kikosarazott feleségjelöltje.

Kiderült, hogy Zsuzsi mért nem árulta el Kevin gazda csókját vetélytársainak

Nádai Anikó meglátogatta Zsuzsit és Kevin gazdát az álomrandijuk előtt. A műsorvezető – miután elküldte Kevint, hogy kettesben beszélgethessenek választottjával – arról kérdezte a lányt, miért nem mondta el a többieknek, hogy Kevinnel csókolóztak tánc közben a tó partján, de Zsuzsi nem csak ezt árulta el Anikónak.

„Mindketten megnyertük a jackpotot” – Gergő gazda és Kíra egy mesevilágba csöppent, miután megtalálták a lelki társukat

Kíra és Gergő gazda Szardíniára utaztak, hogy a romantikus álomnyaralásukon folytathassák egymás megismerését.

József gazda: Vajon Böbe megmutatja-e, hogy egy jó asszony mindent megbocsájt?!

József gazda és Böbe új esélyt kaptak, hogy egymásra találhassanak, de a romantika útjába elsősorban nem az elbocsájtás fájó emléke állt, sokkal inkább az, mikor Józsefen kifogott a reptéri csap, majd az ír szállodában a lift és a szobájuk ajtaja. A gazda mindezek ellenére izgatottan várta, hogy kiderüljön „Böbe vajon erősebb jellem-e, mint a másik két lány”.

Anna gazda sírva adta oda búcsúajándékát

Anna gazda intenzíven élte meg az elmúlt napokat – ezt lovagjainak is elmondta, mikor beszélgetni hívta őket. Bár Danival sokat nevettek, és örült, hogy megismerte a komolyabb oldalát is, számára egy búcsúajándékkal készült az álomnyaralás helyet, Attilát pedig elhívta Korfura, hogy még közelebb kerülhessenek egymáshoz.

Kevin gazda és Zsuzsi teljesen egymásra hangolódtak, de a lány komoly szabályt hozott a szexszel kapcsolatban

Zsuzsi és Kevin gazda tengerparti vacsorára mentek álomutazásuk első estéjén, ahol eddigi kapcsolataikról és jövőbeli terveikről is meséltek egymásnak.

 

Előzetes – Zsuzsi Kevin gazdának: A szex magához láncol (11.16)

Míg Gergő gazda és Kíra boldogan beszélgetnek már a gyermekvállalásról, Anna gazda azonnal befeszül, ahogy Attila szóba hozza a témát. Kevin gazda újra a magasba repíti párját és az adrenalinszintjét, József gazda viszont összeveszik Böbével. Hogy kibékülnek-e, vagy haragban telik majd az írországi álomnyaralás, többek között ez is kiderül a házasodna a gazda következő epizódjából az RTL-en.

 

#Házasodna a gazda#rtl#nádai anikó#házasodna a gazda összefoglaló#összefoglaló#13. rész#József gazda#böbe#vésztartalék#zsuzsi#kevin gazda#szex#gergő gazda#kíra#álomrandi#anna gazda#sírás#ajándék#búcsú#korfu

Címlapról ajánljuk