Házasodna a gazda

„A jó szexszel kell a hölgyeket megfogni” – Zsolt gazda a barátnőjével nézte végig a Házasodna a gazda adásait

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. szeptember 20. 19:28

Kövesdy Zsolt megtalálta a boldogságot, egy filmszerepre is felkérték, és végre újra bevethette a fiatalkorában összegyűjtött csajozós praktikáit. A gazda az rtl.hu-nak adott interjújában nemcsak a párkereső reality legjobb és leghevesebb pillanataira emlékezett vissza, de azt is elárulta, milyen kapcsolat van közte és Vera gazda egyik udvarlója között, sőt arról is mesélt, hogyan érintette Bibi és Panni kiborulása.

Hogyan emlékszel vissza a forgatásokra?

Élvezettel csináltam végig az egészet. Rengeteget tanultam belőle, és nagyon sok emberrel ismerkedtem meg. Hálás vagyok Lajosnak és Lacinak, akik nagyon jó munkaerőnek bizonyultak. Szerintem egy picit ők is közrejátszottak abban, hogy a rajongók örömmel nézték a műsort.


Hogy van Laci és Lajos?

Jól vannak, köszönik szépen. Nekik nincsenek közösségimédia-oldalaik, de rajtam keresztül el lehet érni őket, átadok nekik minden kedves üzenetet. Persze én voltam a főszereplője a műsornak, de úgy gondolom, hogy ők is sokat hozzátettek ehhez az egészhez. 

Nekik pedig jól esik, amikor Cegléden bemennek egy közértbe, megismerik és megdicsérik őket, hogy milyen jól mutattak a tévében.


Laci többször is megpróbálta meghódítani Hajnit. Ehhez mit szóltál?

Igen, nézegette őt távcsővel, többször is eltűnt a kis sunyi. De azért Lacitól ez elfogadható, neki szabad ilyeneket csinálni, különben is, ez nem egy börtön, hanem egy munkahely. Szinte családtagként kezeljük őket és örömmel dolgozom velük. A forgatás alatt el akartak bújni, de végül meggyőztem őket, hogy ők is legalább annyira részesei a tanyának, mint én.

Számodra mi volt a műsor legnagyobb tanulsága?

Hogy hogyan lehet bánni a hölgyekkel. Az interjúk során sok olyan kérdést kaptam, amiken nagyon el kellett gondolkodnom. Tanulságos volt. Megismerhettem különböző nőtípusokat, és most először az életemben olyan helyzetben találtam magam, amikor nem nekem kellett megküzdenem a női kegyekért.

Csinálnál bármit másképp?

Nem. Ez így volt tökéletes.

Az ismerőseid és barátaid hogyan reagáltak a műsorra?

Rendkívül sok pozitív visszajelzést kaptam. Lovas ismerősök, rokonok és barátok is írtak. Olyan lehetőségeim nyíltak más szakmákban, amikre nem is számítottam. 

Kaptam filmes felkérést is, bár nem főszereplőként, hanem lovas kaszkadőrként.

És mit szólsz a negatív kommentekhez?

Nem haragszom senkire, mindenkinek lehet saját véleménye. Én próbálok pozitívan hozzáállni, és sajnálom azokat, akik nem így tesznek. Olyan képet tudtam mutatni magamról, ami visszaadja a környezetem és az életem, szóval akiknek nem tetszik, azoknak újjá kell születni. Jelentkezzenek és mutassák meg, hogyan lehet ezt másképp csinálni. Vera gazdánál éreztem leginkább, hogy sokan negatívan nyilvánultak meg róla. Sajnálom szegényt, és kiállok mellette teljes mellszélességgel.

A csajozási praktikák széles palettáját mutattad meg a műsor alatt. Honnan van ez a nagy tapasztalatod?  

Mondhatom, hogy a fiatalkori rutin és a bulik alatt felszedett tapasztalat előjött belőlem. Mindig próbálkozik az ember, hogy bevágódjon, csak így lehet egy nőhöz közelebb kerülni. Ha csak 50 méter távolságból nézed a nőket, akkor sosem lesz sikered. A jó kapcsolat titka a rendkívül nagy romantika, az odaadás és a jó szex. Igazándiból a jó szexszel kell a hölgyeket megfogni.

Bibi eléggé hevesen reagált, miután nem őt választottad. Azóta beszéltetek?

Ivivel, Lídiával és Pannival a mai napig jóban vagyok, de Bibivel és Hajnival nem sikerült felvennem a kapcsolatot azóta sem. Szerettem volna segíteni neki, de a kiválasztáskor kicsit elszaladt vele a ló. Sírva fakadt, bepánikolt és őrjöngött. Próbáltam lenyugtatni, vigasztalni, de nem sikerült. Nem tudom, hogy merre van a világban, de nagyon szeretnék hallani felőle. Nyugodtan keressen meg, ha segítségre van szüksége.

Talán vele hülyéskedtél a legtöbbet.

Persze, kellemes társaság volt. Érdekes helyzetek kerekedtek vele. Például amikor beadtam neki, hogy 40 kilométerre van Horvátország, miközben meg 800 kilométerre volt. Vagy a rendőr barátom, Axel Foley, meg természetesen a Bermuda-háromszöges poén is nagyon vicces volt. Ezek zsigerből jönnek. Ha látom, hogy lehet viccelődni valakivel, akkor ezek egyből előjönnek.


Panni azt mondta egy interjúban, hogy jobban sajnálja a tanyán maradt lányokat, mint téged. Ez hogyan érintett?

Visszanyalt a fagyi. Legalábbis nekem. Ugye a rapid randinál nem őt választottam ki elsőnek, és gondolom emiatt volt egy kis harag vagy düh benne. Egy rendkívül kedves nőt ismertem meg a személyében, a forgatások után is sokat beszéltünk. Nem haragszom rá.

Hogy vagytok Lídiával?

Nagyon jó barátságban vagyunk, többször is beszéltünk már a forgatás óta. Sajnos a távolság miatt és az érdeklődési körünk miatt nem működött a dolog. 

A Lídiával való sikertelen próbálkozás után előkerült egy korábbi kapcsolatom, akivel úgy döntöttünk, hogy mégis megpróbáljuk együtt. 

Mondhatom, hogy ez egyre komolyabbá formálódik köztünk, idővel szeretnék egy esküvőt és akár családot is vele.

És a párod mit szólt a műsorhoz?

Közösen néztük. Voltak fájdalmas pillanatok, de egy jó kapcsolat titka az, ha ezeket meg tudjuk beszélni. Ha nincs köztük kommunikáció, akkor minden elveszett. A gyermekem édesanyjánál is ez volt a probléma, a beszélgetés hiánya miatt hamar elhidegedtünk egymástól.

Nyomon követted a többi gazdát? Alfonz például elárulta, hogy te voltál a kedvenc gazdája.

Ez kölcsönös. Nekem is ő volt a kedvencem, annyira jól csinálta az egészet. Esküszöm, büszke vagyok rá. Rendkívüli csajok voltak nála, jó programokat szervezett, de szegénynek sokszor unalmassá váltak a lányok.

Beát hogyan kezelted volna?

Egy ilyen csajt? Kétségek nélkül megmutattam volna a férfierőmet. (nevet)

És a többi gazda milyen benyomást tett rád?

Természetesen az összes gazdára büszke vagyok, nem csak Alfonzra. Péter a korához hűen lelkiismeretesen viselkedett, bátran állt bele a döntésekbe. Az álomrandira is egy nagyon jó döntést hozott, szerencsére nem Klaudiát választotta. Veráról szintén jókat tudok mondani, megadta mindenkinek a lehetőséget, hogy meghódíthassák. De ha nem alakul ki kölcsönös szimpátia és vonzalom, akkor kár folytatni az egészet. Nem szabad sokáig rabolni egymás idejét, menni kell tovább az életben.  Amúgy egy kedves barátom, Andris is volt nála mint párjelölt.

Elindult a jelentkezés a következő évadra, milyen tanácsokkal látnád el azokat a gazdákat, akik jövőre szeretnék megtalálni a szerelmet a műsorban?

Vágjanak bele! Egy hatalmas élmény és tényleg meg lehet találni az igazi társat. Csak nyitott szemmel kell járni, mert ha valaki csak félvállról veszi és nem akar úgy igazán megismerkedni a kiválasztottjaival, akkor nem megy sokra. Odaadással és motiváltan lehet csak elérni valamit, mint ahogy azt Péter gazda is csinálta.

Olvasd el a Vera és Alfonz gazdával készített interjúnkat is.

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#zsolt gazda#szex#interjú#lídia#párkapcsolat#barátnő#társkeresés#Bulvár

Címlapról ajánljuk