Házasodna a gazda

Klaudia kiborult, Bibi pedig egy életre lemondott minden férfiról

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 15. 22:44

Lassan a végéhez ér a Házasodna a gazda 5. évada és ez két dolgot jelent: hamarosan eljön a végső döntések és az álomrandik ideje. A gazdák döntéseit azonban nem mindenki fogadta jól.

Péter gazda hosszas dilemmázás után döntötte el, hogy Andi lesz a végső kiválasztottja. Választása meglepő reakciót váltott ki Klaudiából: a lány elbúcsúzni sem volt hajlandó Pétertől, a segítségét is visszautasította és nem viselkedett túl udvariasan.  A lány ezzel visszaigazolta a gazda számára, hogy helyesen választott. A gépük landolása után Péter és Andi egyből a hotelba siettek bérelt autójukkal, ahol a nő meglepetésére Péter csak egy szobát foglalt.

Egy szobában leszünk?


– kérdezte meglepődve Andi, amikor átvették a kulcsot a recepción.

Alfonz gazda tanyáján sem volt hiány meglepetésekből. A mindig magabiztos Bea nem tudta mire vélni Alfonz döntését, aki szerinte olyan jeleket küldött neki, ami alapján befutónak érezte magát. Bea számításai azonban nem jöttek össze, hiszen az erdélyi gazda végső kiválasztottja Enci lett, akivel már másnap el is repültek Barcelonába.

Bíztam a jó ízlésében, de ezek szerint nincs neki


– nyilatkozta Bea a hazaküldése után.


Enci viszont repdesett az örömtől, amikor Alfonz megkérdezte tőle, hogy hozott-e fürdőruhát, ugyanis ezzel a gazda egyértelműen azt üzente neki, hogy ő a végső kiválasztott. A barcelonai álomrandijuk első estéjét egy üveg bor társaságában töltötték. Másnap reggel a lány letagadni sem tudta volna, hogy mi történt kettejük között a zárt ajtók mögött, mert minden a fejére volt írva.

Zsolt tanyáján egy ideig még mindkét lány eksztázisban volt, ugyanis a gazda megnézte magának, hogyan mutatnának menyasszonyként. A ruhapróbára menet még meg is ríkatta feleségjelöltjeit. A lányok könnyek közt meséltek arról, hogy mitől félnek a legjobban, és mit tennének, ha utoljára lehetnének együtt a szeretteikkel. Ami pedig a ruhaboltban történt, az egyértelműen bizonyítja, hogy Zsolt szándékai komolynak bizonyultak: még az édesanyjának is bemutatta a lehetséges befutókat. A boldogságnak azonban hamar vége szakadt, ugyanis Zsoltnak választania kellett. A gazda egy kis hezitálás után eldöntötte, hogy Lídiát viszi álomrandira. Miközben Hajnit nem érintette rosszul a döntés, Bibi hatalmasat csalódott, mert úgy érezte, a gazda elhitette vele, hogy őt fogja választani. A lány kijelentette, hogy végleg elege lett az összes férfiból:

Egyedül fogok meghalni Hollandiában a macskámmal 


– vázolta fel a jövőjét Bibi.


A Házasodna a gazda évadzáró epizódjában Zsolt gazda vágyfokozóval pecsételi meg az estéjüket, Alfonz gazda mindent elmond Beáról és a „véletlen” elcsattant csókjukról Encinek, Péter gazda pedig letérdel Andi elé. 

Nézd a társkereső realityt minden hétköznap 21:10-től az RTL Klubon, vagy nézd vissza az adásokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#alfonz gazda#péter gazda#zsolt gazda#bibi#klaudia#álomrandi#összefoglaló#cikk

Címlapról ajánljuk