Gólkirályság

A MAFAB listáján a Gólkirályság a legnépszerűbb magyar sorozat

rtl.hurtl.hu

2023. december 21. 8:17

Magyar Film Adatbázis összeállította a 2023-ban vetített magyar sorozatok listáját, melynek első helyén az RTL sorozata, a Gólkirályság szerepel. Kiemelkedő siker, hogy a 2023-as sorozatok összesített listáján is előkelő helyet kapott a produkció: az első 20 között egyedüli magyarként a 12. helyet szerezte meg.

A Mafab.hu, vagyis a Magyar Film Adatbázis Magyarország legnagyobb és legmodernebb filmes adatbázisának első helyén 2023-ban a Gólkirályság szerepel, amelynek első évada az RTL+ platformon jelenleg is megtekinthető. 

A Gólkirályság (Gyártó: Scoptor Film, rendező/kreátor: Kapitány Iván), Lovas Rozival a főszerepben egy nagyközség, Csember futballcsapatának életét mutatja be. A sorozat első évada a focicsapat bajnoki szezonjába nyújt bepillantást, ahol mindenkinek be kell bizonyítania, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe... azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel, és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel. Mindeközben a csapat élére egy váratlan fordulat kapcsán egy hölgy, Szabó Tóni (Lovas Rozi) kerül, és rajta áll, sikerül-e a csapat legnagyobb álma és bejutnak-e az NB1-be. 2024-ben pedig érkezik az RTL-re a sorozat 2. évada, ahol kiderül, hogyan alakul a csapat sorsa.

Főbb szereplők: Szabó Tóni (Lovas Rozi), Géza (Hevér Gábor), Csabi (Sarkadi Kiss János), Laci (Schmied Zoltán), Norbi (Mészáros András), Vica (Sztarenki Dóra), Rita (Szinetár Dóra), Oletics (Mohácsi Norbert), Windberger (Márfi Márk), Stoyan (Kisari Zalán), Lakatos (Rohonyi Barnabás).

A Gólkirályság első évada elérhető az RTL+ előfizetői számára.

#Gólkirályság#sorozat#magyar film adatbázis#mafab#siker

Címlapról ajánljuk