Fókusz

Majka elárulta, miért tér vissza oda, ahol minden elkezdődött: az RTL-hez

Hubai AntalHubai Antal

2024. július 2. 20:25

16 év után tért vissza az RTL-re Majoros Péter, Majka. A Fókusznak mesélt arról, milyen érzések fogták el az első munkanapján, ott, ahol a karrierje elkezdődött. Azt is elárulta, milyen lesz a vadonatúj X-Faktor, aminek egyik mentora lesz.

Ha ide elhívnak mentornak, akkor erre nagyon büszkének kell lenni

– mondta Majka az X-Faktorról, aki a műsor egyik mentora lesz. Idén ősszel visszatér az RTL képernyőjére a világ legismertebb énekes tehetségkutató versenye. A mentorokat tavasszal már bejelentettük, ma pedig az is kiderült, hogy az X-Faktor műsorvezetője ismét Miller Dávid lesz, aki szerint az új mentorok miatt teljesen más lesz a műsor dinamikája. Dávid 2021-ben, a top 12 versenyzővel közösen adta elő vadonatúj dalát, a fináléban pedig dobtudásából is adott egy kis ízelítőt. 2024-ben azonban még ennél is különlegesebb dologra készül:

Idén azért lesz egy kis csavar a műsorvezetésben

– mondta Miller Dávid, de hogy mi lesz az, azt még nem árulhatja el.

Majka zenei karrierje

A zene is egy munkahely, ha valahol, akkor ott mindig meg kell újulni. Ezért csináltunk annak idején turnét a 100 tagú cigányzenekarral

– mondta Majka, akinek zenei karrierje a ValóVilágban kezdődött, amikor Dopeman néhány napra beköltözött hozzájuk és megdicsérte az énekest.

Majka elárulta, miért tér vissza oda, ahol minden elkezdődött, az RTL-hez
Majka a ValóVilágban

Majka a valóságshow után csatlakozott Dopeman csapatához és elkészült bemutatkozó lemeze is. A valóságshow-hősből ózdi díszpolgár, rapper, dalszövegíró és műsorvezető lett. Tavaly december 22-én jelentette be a közösségi oldalán, hogy 16 év után tér vissza az anyacsatornához és csatlakozik az RTL vezető képernyőseihez. Majka azt mesélte, hogy éppen Call of Duty-zott, amikor telefonon hívták, hogy meggyőzzék, legyen az X-Fakor mentora. 

Felvázolták, hogy mit szeretnének látni az új X-Faktorban, és utána meg is győztek arról, hogy egy ez egy jó váltás.

A teljesen megújuló X-Faktor mentorcsapatában maradt egy régi motoros, Gáspár Laci, aki már hetedik alkalommal ül be társai közé. Majka így nyilatkozott róla:

Ő volt a másik alaptag, akivel, akihez castingoltunk.

Majka azt mondta Gáspár Laciról, vele van a legtöbb kapcsolata, csináltak már közösen dalokat, és szerepeltek már együtt is.

A videóból kiderül, hogy Majka mit gondol másik két mentortársáról, Tóth Andiról és Valkusz Milánról.

A megújuló X-Faktor győztesét rekordnyeremény várja idén, 36 millió forintot vihet majd haza.

#Fókusz#Videó#miller dávid#színes#sztár#celeb#X-Faktor#majka#majoros péter

Címlapról ajánljuk