Fókusz

Akit Hollywood is imád: Tom Hardy az RTL+-on futó Tabu sorozatban bizonyítja be ismét, hogy zseniális színész

Kilyén TamásKilyén Tamás

2024. április 9. 21:53

Volt már főgonosz Batman filmben és Leonardo DiCaprio ellenfele az Oscar-díjas „Visszatérő”-ben. Christopher Nolan rendező egyik kedvenc színésze és sokan emlékeznek rá a Mad Maxben nyújtott alakításáért. Tom Hardy a legkeresettebb hollywoodi színészek között van és most az RTL+ streaming felületén látható Tabu sorozat főszereplője. 

Volt már főgonosz Batman filmben és Leonardo Dicaprio ellenfele az Oscar-díjas Visszatérőben. Christopher Nolan rendező egyik kedvenc színésze és sokan emlékeznek rá a Mad Maxben nyújtott alakításáért. Tom Hardy a legkeresettebb hollywoodi színészek között van és most az RTL+ streaming felületén látható Tabu sorozat főszereplője. 

A Tabu sorozatot Tom Hardy édesapjával közösen találta ki. Állítólag azért, mert unta már, hogy korábbi szerepeinél a gyakran kivágták az ő kedvenc jeleneteit. 

Király Attilát a Drága Örökösök Nándorjaként láthatták az RTL képernyőjén és az ő hangján szólal meg magyarul Tom Hardy is. Szerinte a brit színész zsenialitása abban rejlik, hogy néhány apró gesztussal is utánozhatatlan játékot tud nyújtani a vásznon. 

Tom Hardy színészi játékának nagyszerűségét most az RTL+-on, a Tabu sorozatban is bizonyítja. 

#Fókusz#Videó#RTL+#tabu#sorozat#tom hardy#rtl#film#király attila

Címlapról ajánljuk