Fókusz

Bement vagy nem ment be? – jön a Gólkirályság második évada és kiderül, bekerül-e a Csember FC az NB1-be

Fehér IstvánFehér István

2024. április 4. 20:05

Bement-e a mindent eldöntő gól vagy sem? Felkerül-e a Csember FC az NB1-be? Egy éve ezt latolgatják a nézők – köztük számos híresség is. Most megosztották velünk a tippjeiket – a Fésűs Nelly-Vajtó Lajos házaspár egy kisebb családi vitába is került emiatt. De Miklósa Erika, Csonka András és Nagy Sándor, Nagy Alexa és Peller Anna egyarán nagyon várják már a Gólkirályság szombati folytatását. Most azonban nemcsak azt mutatjuk meg, hogyan reagáltak a sztárok az esetleges folytatásra, hanem azt is, mit mondanak a színészek a nagy érdeklődésről.

A Fókusznak megszólaló sztárok szerint minden idők egyik legidegesítőbb évadbefejezése volt az, hogy nem mutatták meg, betalált-e a labda a kapuba és így sikerült-e a vidéki kis csapatnak az NB1-be jutás. Az érdeklődést a színészek is érezték a hétköznapjaikban, amikor megismerték őket az utcán Különösen sokan faggatták Mohácsi Norbertet, mert az ő karaktere lőtt rá a kapura az utolsó másodpercekben.

Én úgy tapasztaltam, hogy felrobbant az internet a záró epizód után.

– mondta a színész, aki érezte a nézők nyomását, de tartotta magát a szerződéséhez, és egy mukkot se szólt.

Lovas Rozit is sokan megkeresték: bement-e a rúgás?

A színésznővel a főszerepben a tavalyi év egyik sikersorozata volt a Gólkirályság, amelynek központi témája az volt, hogy miként boldogulna egy női edző a férfi focistákkal. Mindez egy kiélezett helyzetben, amikor a másodosztályú csapat hatalmas lehetőség kapujában állt, bekerülhetnek az NB1-be. A Fésűs Nelly-Vajtó Lajos házaspár épp a sorozat ismétlését nézték a kislányukkal és közben nem csak folytatásról alakult ki egy kisebb vita köztük.

Bement vagy nem ment be? – jön a Gólkirályság második évada és kiderül, belkerül-e a Csember FC az NB1-be
Fésűs Nelly és Vajtó Lajos nem mindenben értettek egyet a Gólkirályság kapcsán.


Nem érettek egyet abban sem, vajon helye van-e egy férfi öltözőben a női edzőnek. Sőt, a fordított felállásban sem tudtak megegyezni. Lajos szerint ugyanis ha egy női öltözőbe megy egy férfi edző, azzal semmi baj nincs, ellenben egy nő ne menjen a férfiakhoz.

Te csak osztogass tanácsokat semmilyen női öltözőben se


– zárta le a vitát Nelly.

Csonka András és Nagy Sándor több színészt is ismer a focisták közül, de a szigorú titoktartási fogadalom miatt még nekik sem árulták el a végső fordulatot.  

De vajon mit tippelnek a színészek, rajongók és a sorozat alkotói – kiderül a fenti videóból.

#Fókusz#Videó#Belföld#sorozat#Gólkirályság#előzetes#foci#rtl

Címlapról ajánljuk