Fókusz

Berki Mazsi: Szeretném, hogy legyen a kislányomnak is családja

Maár LauraMaár Laura

2023. június 7. 20:01

A gyászév letelte után, a Fókusznak mesélt Berki Mazsi az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Szinte teljesen új életet kezdett és a szerelem is rátalált. Az elmúlt egy év azonban rendkívül nehéz volt számára, volt, hogy nem is akart senkivel sem beszélni. „Minden ember annyi terhet kap az életében, amennyit elbír” – mondta Mazsi, aki a jövőjét illetően már optimista.

Berki Krisztián özvegye, Mazsi. Így ismeri az ország Katona Renátát, aki az üzletember férje mellett szinte egyik napról a másikra lett híres. Mazsi azonban az elmúlt egy évben rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül, amiről most a gyászév letelte után már könnyebben tud beszélni. Azt mondta, fenekestül felfordult az életük, és szinte minden területen megváltott. A kislánya életében is és az övében is.

Keressük a kis utunkat, és eljött az az idő az életemben, hogy nem tervezek

– mondta a Fókusznak. Azt is elárulta, hogy szeret mindent megtervezni, sőt megvolt az egész hátralévő életére a terve, miként fog majd élni.

Berki Krisztián és Mazsi 5 éve ismerkedtek meg egymással. Szerelmük 2019-ben házassághoz, majd 2021-ben közös gyermekhez vezetett. Kislányuk születése után azonban a házasságuk romlani kezdett. 2022-ben pedig május 6-án Berki Krisztián halála sokkolta az országot. Mazsi összeomlott, hónapokkal férje elvesztése után törte csak meg a csendet, akkor adta az RTL-nek az első televíziós interjúját.

Berki Mazsi: Szeretném, hogy legyen a kislányomnak is családja
Forrás: Fókusz

Úgy gondolja, túljutni valószínűleg soha nem fog rajta, hiszen nincs olyan nap, hogy ne gondolna egykori férjére. Nem is tudná elfelejteni, közös kislányuk ugyanis mindig rá emlékezteti. Előtte viszont erősnek szeretne mutatkozni, nem akarja, hogy Emma lelkét nagyon megviseljék a történtek.

A legnehezebb tényező az az, hogy van egy kislányunk, és a kislányom édesapa nélkül nő föl. 

Nem volt könnyű

Mazsi az elmúlt egy évben rengeteg lelki megpróbáltatáson ment keresztül. A legnehezebb pillanataiban a sportolás volt az, ami kihúzta a gödör mélyéről, mesélte a Fókusznak.

Ez egy olyan én-idő, ami fantasztikusan feltölt. Amikor edzek, akkor szeretek úgy edzeni, hogy így nagyon odateszem magamat és akkor csak az edzésre koncentrálok és szeretem váltogatni egyébként

– mondta.

Berki Mazsi: Szeretném, hogy legyen a kislányomnak is családja
Forrás: Fókusz

Krisztián mellett az egész életüket a nyilvánosság előtt élték, szinte mindenbe bepillantás engedtek. Mostanra azonban már sokkal zárkózottabb, és az új szerelem is beköszöntött az életébe. Januárban elköltözött Székesfehérvárra, most már csak hetente egyszer jár a fővárosban, ilyenkor próbál mindent besűríteni a napjába.  

Azt mesélte, a költözésnek több oka is volt. Az egyik az, hogy a római parton már nagyon régóta laktak, és nagyon sok emlék oda kötötte.  

A másik oka olyan, amiről eddig nem beszéltem, most se nagyon szeretnék. Ez egy magánéleti ok.

– mondta Mazsi. Hogy ki a párja, ezt szeretné titokban tartani.

Nem szeretném elkiabálni a magánéletemet, vagy akár a boldogságunkat, mert volt az életemnek egy olyan szakasza, amikor mindent megosztottam, és most ezt kicsit máshogy próbálom megélni

– magyarázta.

Az életünk mindennapjait nem a nagyközönség előtt éljük és megmondom őszintén, hogy ez jó érzés

– tette hozzá végül. Egy apró titkot azért elárult:

Mondhatom azt, hogy talán újra egy kis családban vagyunk, és szeretném egyébként, hogy legyen a kislányomnak is családja, és hogy nekem is egy nap, ha úgy alakul, akkor újra egy családként tudjunk élni majd a kislányommal valakivel, vagy valakikkel.

Mazsi úgy érzi, az elmúlt egy évben sokkal megfontoltabb lett. Azt mondja megedzette az élet, ezért már ő is mindent jobban átgondol. De egy dologban biztos: kislányának a legszebb gyermekkort szeretné biztosítani, hiszen tudja, a gyerekkori élmények meghatározzák a felnőttkori élet minőségét is.

„Minden ember annyi terhet kap az életében, amennyit elbír”

A Fókusznak Mazsi arról is mesélt, hogy szerinte „minden ember annyi terhet kap az életében, amennyit elbír. És valamiért ezt kaptuk az élettől és ezt muszáj így felfognom, mert hogyha nem így fognám föl, akkor valószínűleg én ma már így nem ülnék itt.”

Voltak ilyen kicsit ilyen depresszív időszakaim, amikor nem volt kedvem kimozdulni a szobából, vagy nem volt kedvem emberekkel beszélgetni

– vallotta be.

Berki Mazsi: Szeretném, hogy legyen a kislányomnak is családja
Forrás: Fókusz

Azt is elmondta, miért utazott tavaly nyáron Balira, nem sokkal Krisztián halála után. 

Azt a sok fájdalmat, stresszt, meg amit elnyomtam magamban, amiről nem beszélhettem, vagy amiről nem beszéltem, azt ott mindent ki tudtam tárni és el tudtam mondani és ez ilyenkor, amikor tud az ember beszélni a fájdalmáról, a történésekről, az egy kicsit így megkönnyíti az ő lelkét. És olyan, mintha így leesne róla egy nehezék. És ez történt velem Balin, És nagyon nagyon jól éreztük magunkat. 

A magyar bulvár fekete napjaként íródott be a történelemkönyvekbe 2022. május 6. Egy éve ezen a napon derült k, hogy előző este meghalt a börtönben M. Richárd. Néhány órával később pedig újabb megdöbbentő hír érkezett a celebvilágból: tragédia történhetett Berki Krisztiánnal is:

#Fókusz#Videó#Bulvár#Berki Mazsi#berki krisztián#közösségi média#költözés#gyász

Címlapról ajánljuk