Fókusz

Berki Mazsi: Azon kevesek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni az embert, akit annyian utáltak

Maár LauraMaár Laura

2022. június 27. 21:40

Berki Krisztián özvegye megrendítő videóban, könnyek között mondta el, miért utazott egészen Baliig, hogy feldolgozza férje halálát.

Berki Mazsi és Krisztián utolsó közös nyaralása idén márciusban volt Mexikóban. A karibi országban a 41 éves celeb mutatott a feleségének egy jógatábort, ahova mindenképp el szeretett volna menni. Neki már nem volt lehetősége eljutni, de Mazsi és a közös lányuk, Emma most elutazott Balira.

Mazsi szívszorító videóban, könnyek közt mesélt élete legnehezebb időszakáról. Sokat töprengett rajta, vagy van-e értelme újra vlogolásba kezdenie, végül úgy érezte, azzal, hogy őszintén beszél a küzdelmeiről, erőt adhat másoknak is.  

Ettől az utazástól, ahova most elrepülünk, azt várom, hogy egy kicsit erősebb leszek

– kezdte Mazsi utazásának történetét. Arról is vallott a videóban, hogy Berki Krisztiánnal az utóbbi időben sok vitájuk volt, de ettől függetlenül rajongásig imádta a férjét.

Azon kevesek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni ezt az embert, akit annyian utáltak.

Mazsi azt reméli a jógatábortól, hogy könnyebben fel tudja majd dolgozni a gyászt, végre el tudja majd engedni szeretett férjét, Krisztiánt.

„Kicsit tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem mindennap rágódom valamin, ami a múltban történt, nem teszem fel a miérteket, és nem hibáztatom magamat annak ellenére, hogy tudom, hogy mennyi mindent megtettem” – fogalmazott Mazsi, aki abban bízik, hogy a jógatáborból picit másképp fognak hazatérni. 

Nem szeretné, ha a kis Emma bármit is érzékelne abból a tragédiából, amin a családjuk keresztülmegy. Most az a legfontosabb számára, hogy boldog jövőt biztosíthasson a kislányának.

 

#Fókusz#Bulvár#berki mazsi#berki krisztián#bali#jógatábor#ma

Címlapról ajánljuk