Bulvár

„Félelem van bennem, a kislányom tartja bennem a lelket” – Berki Mazsi őszintén vallott volt férje halálának évfordulójáról

rtl.hurtl.hu

2023. május 6. 9:41

Egy éve halt meg Berki Krisztián, az özvegy nehéz időszakon megy át.

Jól vagyunk, bár egy nagyon nehéz időszak következik számomra, most lesz Krisztián halálának az évfordulója – mondta a Borsnak Berki Mazsi.

„A kislányom tartja bennem a lelket, miatta gyűjtöm minden nap az erőmet. Ő a mindenem, és nagyon hálás vagyok érte, hogy ő megadatott nekünk. Még mindig hullámzó a hangulatom. Nincs más lehetőség, mint hogy előrenézzek. Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot. 

Az utóbbi időben volt egy nehéz időszakom. 

De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam, mint ahogy az is lehet, ahogy Krisztián is” – fogalmazott.

Az özvegy azt mondta, hogy aggódik a május 6-i évforduló miatt.

Félelem van bennem az évforduló kapcsán. Mert még mindig nagy amplitúdókat tudok megélni érzelmi szinten. 

Berki Mazsi rossz hangulatán sporttal, a jógával és a barátnőivel töltött idővel igyekszik javítani. „Ők ismernek, tudják milyen vagyok valójában, mindig erősítenek. Alapvetően pozitív ember vagyok, de hajlamos vagyok saját magamat is lehúzni, ez az utóbbi egy évben gyakran előfordult” – fogalmazott. 

Ezt is ajánljuk:
Berki Krisztián ködös vagyonnal, furcsa ügyekkel és rázós kijelentésekkel cukkolt, mégis mindenki kíváncsi volt rá


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#Berki Mazsi#berki krisztián#gyász

Címlapról ajánljuk