Fókusz

„Nem könnyíti meg szegénynek a gyógyulását” – Fazekas Vivien arról, hogy körözést adtak ki Molnár Gusztáv ellen

Maár LauraMaár Laura

2022. november 22. 19:29

Körözést adtak ki Molnár Gusztáv ellen rágalmazás miatt. A Drága Örökösökben egy ország kedvelte meg a színészt, akiről a sorozat vége óta csak aggasztó híreket hallani. November eleje óta egy újabb rehabilitációs intézetben szakemberek segítségével próbálja szenvedélybetegségét legyőzni. Mégis hogyan jelenhetett meg arcképe tegnap a körözött személyek listáján?

Hétfőn robbant a hír, hogy elfogatóparancsot adtak ki Molnár Gusztáv ellen.

Válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien úgy tudja, hogy Gusztáv többszöri felszólítás ellenére sem jelent meg bírósági tárgyalásokon, ezért keresik most.

A színészt rágalmazással gyanúsítják. Azt azonban, hogy ez pontosan mit takarhat, Vivien sem tudja. 

Nem azért körözik, mert rágalmazott valakit, hanem azért, mert nem jelent meg a tárgyalásokon. De ez egy olyan történet, ami nem rám tartozik, amihez nekem közöm nincs. Itt szeretném tisztázni az emberek felé, akik nekem küldenek bántó üzeneteket, hogy én tönkretettem egy férfit, hogy kérdezzék meg esetleg a volt párját

– fakadt ki a nő.

„Nem könnyíti meg a gyógyulását” – így reagált Fazekas Vivien a hírre, hogy körözést adtak ki Molnár Gusztáv ellen
Molnár Gusztit a Drága örökösök Szlávenjeként ismerte meg az ország. Fotó: RTL Fókusz

 

Gusztáv korábbi élettársa, Ildikó nem nyilatkozott. Utoljára nyáron adott interjút a Fókusznak. Akkor azt mondta, a színész ellen több eljárás is folyik, és a problémái már évekkel ezelőtt kezdődtek. A helyzet azonban elfajult Ildikó szerint. Azt állítja, hogy Gusztáv részegen bántalmazta közös kisfiukat.

Vivien ott volt, amikor az ominózus gyerekbántalmazás történt, de tanúvallomást nem tett a történtekről. Úgy érzi, amíg lehetett, kitartott férje mellett. Idén nyáron viszont beadta a válókeresetet. Belátta, hogy férje az alkoholproblémái miatt egy mély gödörbe került, ahonnan csak szakember segítségével juthat ki. 

Vivien elárulta, hogy Gusztáv november 10-e óta elvonón van, ahol két hónapos izoláció vár rá. Teljesen megszüntetik a kapcsolatát a külvilággal, nem lesz se telefon, se levél, se internet.

Tegnap este elgondolkoztam ezen a dolgon, hogy vajon, amikor eljutnak hozzá a hírek, hogyan fogja őt ez érinteni. Biztos vagyok benne, hogy nem jó oldalra fogja billenteni szegénynek a gyógyulását. De nagyon remélem, hogy olyan szakértő kezekben van, akik segíteni tudnak neki 

– mondta Vivien, aki június óta csak a családjaikon keresztül tartja a kapcsolatot Gusztival. Úgy tudja, volt férje egy évig lesz az elvonón. Utána szívesen találkozna vele, hogy átbeszéljék, min és hol csúszott el a kapcsolatuk. Szeretne tőle elbúcsúzni, hogy tüskék nélkül mehessenek más-más irányba tovább. 

#Fókusz#Videó#elfogatóparancs#rtl#Bulvár#molnár gusztáv#fazekas vivien#alkoholizmus#elvonó

Címlapról ajánljuk