Bulvár

Körözést adtak ki Molnár Gusztáv ellen

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. november 21. 15:46

A színész feltehetően nem jelent meg a Gödöllői Járásbíróságon zajló perének legutóbbi tárgyalásán.

Hétfőn körözést rendelt el a Gödöllői Járásbíróság Molnár Gusztáv ellen, a színész arcképe és adatai meg is jelentek a rendőrség honlapján, mint elfogatóparancs alapján körözött személy.

Körözést adtak ki Molnár Gusztáv ellen
Kép: police.hu

A körözés oka nagy valószínűséggel az, hogy Molnár Gusztáv nem jelent meg az ellene rágalmazás miatt indult per hétfőre kitűzött tárgyalásán.

Az alkoholproblémái és válásai miatt a hírekben sokat szereplő sorozatszínésznek kettővel korábbi házassága romlott meg annyira, hogy folyamatosan háborúzik a sajtóban a volt feleségével. Fiának anyja korábban feljelentette őt zaklatásért, valamint a tartásdíj elmaradásért, és felhozott olyan vádat is a színész ellen, hogy bántalmazta közös gyermeküket.


A színész mindezek miatt csak kéthetente, felügyelet mellett találkozhat a gyermekével, és a rágalmazási ügy ezzel lehet kapcsolatos. Ugyanis a színész korábban azt nyilatkozta, hogy alkoholproblémái és magánéleti válsága amiatt alakult ki, hogy nem láthatja elégszer a fiát, mire a színész volt felesége a Blikknek azt mondta, nem viseli el tovább, hogy „nyilvánosan mocskolják gyerekemet az apja tettei miatt, miután azért is őt állították be bűnbakként”.

A színész nemrég jelentette be, hogy szeretne tényleg megszabadulni alkoholfüggőségétől, ezért egy évre bevonul egy terápiás intézetbe elvonókúrára. A terápia első két hónapja teljes izolációval jár, elképzelhető, hogy emiatt nem jelent meg Molnár Gusztáv hétfőn a bíróságon.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#molnár gusztáv#molnár guszti#körözés#bíróság

Címlapról ajánljuk