Bulvár

„Mindenkinek jobb lesz, ha most eltűnők” – két hónap teljes elszigeteltség vár Molnár Gusztávra az elvonón

rtl.hurtl.hu

2022. november 16. 7:29

Az újabb elvonókúra előtt a Hot! interjúzott az alkoholista színésszel. Az ország egyik legjobb elvonójára bevonuló színész azt mondta, mostanában besokallt a hírektől, fizikailag lerobbant, kopaszodik, 30 kilót fogyott.

Molnár Gusztáv, az alkoholizmussal küzdő színész, a Nyerő páros volt versenyzője a szerdán megjelenő Hot! magazinnak adott interjút, mielőtt megkezdte volna újabb, ezúttal egy évig tartó rehabilitációját. 

A színész, aki a múlt héten leesett egy álló vonatról, a lapnak elmondta, szörnyű állapotban van, mégis úgy érzi, most rendbe tudja hozni életét. A korábbi elvonókúrákról mindig azért távozott, mert úgy gondolta, hogy nem megfelelő intézményben kezelik, most azonban elmondása szerint talált egy jót, ahol a következő évet eltöltheti, és végképp leszokhat az italról. 

Az előző intézmény szerinte leginkább egy munkásszállóra hasonlított, és nem kapta meg a megfelelő szakmai segítséget. Az új helyre, az ország egyik legjobb elvonójára egy gondozó hívta fel a figyelmét:

Ő ajánlotta ezt a komoly helyet, ahová két óra múlva végleg bevonulok. Egy évre eltűnök.

– fogalmazott Molnár. Elmondta még, hogy az új helyen az első két hónapban teljes izolációra számíthat.

Semmit sem fogok tudni a külvilágról, a fiamról, a családomról. 0-24-ben be lesz osztva az időm, ami biztosan segít majd. Mindenkinek az lesz a legjobb, ha most eltűnök. 

Hozzátette: mostanában besokallt a hírektől, fizikailag lerobbant, kopaszodik, 30 kilót fogyott. Azt mondta, szeretne bizonyítani a családjának, barátainak, sokan szurkolnak  neki.

Megszólalt Molnár húga, Csilla is. Azt mondta, mivel bátyja

művészlélek, érzelgős, gyenge személyiség, aki nehezen tudja kezelni a problémákat. 

Szerinte Gusztáv életében a covid volt a törés, ami miatt elveszítette a munkáját, volt párja pedig gyermekbántalmazással vádolta, amit nem tudott feldolgozni.

Legutóbb édesanyámnál lakott Komáromban. Elmagyaráztuk neki, hogy intézményre van szüksége, ahol tudnak segíteni, ha tényleg akarja, muszáj végigcsinálnia. Fáj, hogy nem tudtam neki segíteni. A felesége, Vivi, amíg bírta, ott volt mellette, de meg kell húzni egy határt.

Molnár Csilla elmondta még, hogy Gödöllőn szemtanúja volt, ahogy testvére átverte őket: alkoholt fogyasztott, majd letagadta. Vivit teljesen megérti, Guszti mellett már élhetetlen volt az élet – tette hozzá. „A testvéremnek pedig drukkolok, hogy végigcsinálja és visszatérhessen, mert nagy tehetség. Szeretem őt, és kívánom, hogy sikerüljön neki.”

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#alkohol#alkoholizmus#elvonókúra

Címlapról ajánljuk