Bulvár

A sínekre zuhant, kórházba szállították Molnár Gusztit

rtl.hurtl.hu

2022. november 9. 5:11

A színész bevonul egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. 

A Blikk egyik olvasója szerint Tatabánya felé mentek vonattal, amikor meglátta a szerinte ittas állapotban lévő Molnár Gusztit, aki végül a megállóban gyakorlatilag le is esett a vonatról. Egyik ismerőse szerint be is vitték a kórházba.

Az elvonót két hónap kezelés után nemrégiben elhagyó, az alkohollal való küzdelmét nyíltan vállaló Molnár Gusztáv nem tagadta a kórházi kezelés tényét, de határozottan visszautasította, hogy alkoholt fogyasztott volna.

Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba 

– mondta a színész, aki a lapnak azt is elárulta: néhány nap múlva ismét kezelés alá veteti magát.

Hozzátette: bevonul egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. 

Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok

 – jelentette ki Molnár Gusztáv, aki biztos benne, hogy nem esett vissza, de jelen pillanatban nincs olyan helyzetben, hogy sokáig tartani tudja magát.

Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége Fazekas Vivien továbblépett, és egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot. Ráadásul az élet úgy hozta, hogy Guszti egyik gyerekkori barátja ez a bizonyos férfi, erről is beszélt a Reggeliben:


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#molnár guszti#vonat#alkoholizmus

Címlapról ajánljuk