Bulvár

Molnár Guszti decemberig nem láthatja kisfiát

rtl.hurtl.hu

2022. július 7. 8:13

Felesége szerint a színésznek a volt párjával is rendeznie kell viszonyát a gyerek érdekében.

December 17-ig nem találkozhat kisfiával Molnár Guszti – írja a Blikk. Erről volt párjával közösen állapodtak meg a gyámhatóság előtt. 

A színész jelenlegi felesége, Fazekas Vivien a lapnak azt mondta, hogy jelenleg keresik azt a helyet, ahol rehabilitáción vehet részt, hogy leszámoljon az alkoholfüggőségével. Guszti egyelőre az édesanyjánál van Szlovákiában, de nem szakították meg a kapcsolatot Viviennel, minden nap beszélnek. Felesége úgy látja, hogy a színész eltökélt, le akarja küzdeni a függőségét.

Vivien azt is elmondta, hogy Guszti egyre gyakrabban nyúlt pohár után azóta, hogy tavaly augusztusban volt párja szerint ittasan bántalmazta közös gyereküket. Azt mondta, Gusztinak Ildikóval is rendeznie kell viszonyát a gyermek érdekében.

Először magát kell rendbe tennie, utána a házasságunkat, majd a gyermekével való kapcsolatát

– jelentette ki a feleség, aki azt is elárulta, hogy egy ideig ő utalta a gyerektartást, miután Guszti számláját áfatartozás miatt inkasszózta az adóhivatal, majd jött a járvány és a színész elveszítette munkáit. Úgy látja, férjének vannak lehetőségei a jövőre nézve, de azok feltétele a teljes gyógyulás.

Guszti a Blikknek annyit mondott: azon van, hogy minden rendben legyen és a jövőben csak pozitív dolgok jelenjenek meg róla.

Arról, hogy a Nyerő Párosban is szereplő házaspár hogyan jutott el a különélésig, itt írtunk korábban részletesen

Nyitókép: rtl.hu

#Bulvár#molnár guszti#fazekas vivien#gyerektartás#házasság#alkoholizmus#rehabilitáció

Címlapról ajánljuk