Bulvár

Egy hónapja még arról beszéltek, nincs az a nehézség, ami elválaszthatja őket – Így jutott el a szakításig Molnár Guszti és felesége, Fazekas Vivien

rtl.hurtl.hu

2022. június 30. 16:36

A Drága Örökösök színésze 2020 januárjában vált el első feleségétől, de ez év őszén már meg is ismerkedett új párjával, Vivivel. Kapcsolatuk sok hullámvölgyet átélt, a Nyerő Párosban őszintén vallottak titkos házasságkötésükről és problémáikról is, de akkor még úgy tűnt, szerelmük mindent túlél. A napokban azonban kiderült, nem bírnak el több mélypontot.

A színész 2020 októberében mutatta meg szerelmét a Fókusz kameráinak. A stábot ekkor már közös lakásukban fogadták, ahol megismerkedésükről és kapcsolatukról is meséltek.


Egy évvel később úgy döntöttek, a Nyerő Párosban teszik próbára a kapcsolatukat. Bemutatkozó videójukban még a humoré volt a főszerep, de az is kiderült, kettejük közül ki hordja a nadrágot.

Már rögtön a műsor elején megható vallomással indítottak. Molnár Gusztáv ugyanis elárulta, hogy miután megismerte Vivit, mélypontra került a világjárvány miatt, de akkor még kedvese segítségével sikerült kilábalnia. A szívfacsaró vallomás mellett egy örömteli titkot is elárultak, ráadásul szeretteik is az adásból értesülhettek arról, hogy Guszti titokban feleségül vette szerelmét.


Az első szimpátia szavazás után majdnem ők távoztak elsőként a villából. Végül versenytársaik úgy döntöttek, őket tartják játékban Nádai Anikóval és Hajmásy Péterrel szemben.

A páros ennek ellenére gyorsan gyűjtötte az ellenségeket a műsorban. Legtöbb vitájuk LL Juniorral és feleségével, Lesi-Körtvélyessy Kingával volt, többször is üvöltözve estek egymásnak. Bár Guszti és Vivi végig kiálltak egymás mellett, egyik veszekedésükkor Junior még őket is összeugrasztotta.


Bár a műsor később részében sokat javult a viszonyuk a többiekkel, a Fináléhoz közeledve rengeteg kieső játékos haraggal tért vissza. Frohner Fecóék, Nádai Anikóék és a Somfai házaspár akkorát csalódtak Gusztiékban, hogy az első adandó alkalommal egyszerre támadták le a párt.


A negatív vélemények ellenére a szerelmesek nem fordultak el egymástól, sőt: olyan dolgot tettek, amire azelőtt nem volt példa a műsorban. Mivel a szerelmeseknek csak polgári esküvőjük volt, a Nyerő Páros villájában megtartották a felejthetetlen lagzijukat. A készülődés közben pedig a menyasszony elmesélte, Guszti hogyan kérte meg a kezét korábban.


Végül 2021 Nyerő Párosa címet nem Vivi és Guszti nyerték, harmadik helyen végeztek a versenyben. Életük egyik legnagyobb kalandjaként emlékeztek vissza a játékban töltött időre, ahol rengeteget tanultak egymásról. Bár a színész azelőtt sem kételkedett házasságuk erejében, de később elmondta, sokkal jobban szereti Vivit, mint egy hónappal ezelőtt: 

A szerelmünk végtelen!

A műsor után sok negatív kommentet kaptak, ami nagyon megviselte a házaspárt, de leginkább Gusztit. 2022 júniusában kamerák előtt meséltek magánéletükről, így derült ki, hogy a színész bipoláris személyiségzavarral küzd, Vivi pedig márciusban, 11 hetesen veszítette el babájukat.

Amire jó volt tulajdonképpen ez az elmúlt egy év, hogy megszilárdította a szerelmünket.

A szörnyű eseményeket pedig tetőzte Guszti bírósági ügye, ahol volt feleségével 2021 augusztusa óta pereskedik kisfiuk gyermekbántalmazási ügye miatt. Elmondása szerint iszonyatos energiákat emésztett fel az akkori élethelyzetük, és mindennek következtében nemrégiben teljesen összeroppant. Információk szerint Vivinek egyszer a rendőrséget is ki kellett hívnia, mivel Guszti öngyilkossággal fenyegetőzött. A sok nehézség ellenére – nyilatkozták a Fókusznak – megerősödött a kapcsolatuk és igyekeztek pozitívabban állni a jövőhöz. Ekkor Vivi még így beszélt kettőjükről:

Hogyha van egy szerelem, amiről tényleg azt gondolod, hogy az igazi, akkor nincs az a nehézség, ami ezt a szeretetet, szerelmet, és ezt a tiszteletet egymás iránt el tudja választani.


Nem sokkal az interjú után azonban robbant a hír, hogy Guszti és Vivi különköltöztek. Vivi elmondása szerint, ő már képtelen segíteni férjén, kapcsolatuk pedig nem tud működni, míg Guszti nem hozza rendbe mentális egészségét.

#Bulvár#molnár gusztáv#molnár-fazekas vivien#szakítás#mélypont#terhesség#vetélés#bipoláris zavar

Címlapról ajánljuk