Fókusz

Molnár Gusztáv gyermekének anyja, Ildikó állítja, a színész részegen bántalmazta a kisfiát, eljárás is indult az ügyben

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2022. augusztus 16. 20:00

Dancsecs Ildikó szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt azzal vádolta meg Molnár Gusztávot, hogy közös gyermeküket alkoholos állapotban egy autóban bántalmazta. A színész eleinte tagadta a vádakat, majd hetekkel később azt mondta, nevelési célzattal egy pofont tényleg adott a kisfiának. Ildikó szerint ettől azonban sokkal többről van szó.

Nem egyetlen pofonról, hanem régóta fennálló problémáról van szó, ami a gyereket súlyosan megviselte – mondta a Fókusznak Ildikó a tavaly augusztusban történt eset kapcsán. Gusztáv egykori élettársa azt meséli, az autós eset csak a jéghegy csúcsa volt. Hónapokkal azelőtt már családsegítőkhöz és a gyámügyhöz is fordult, de ezután kénytelen volt kiskorú veszélyeztetése miatt eljárást indítani. Elsődleges célja a felügyelt kapcsolattartás elérése volt, amit a gyámügy az eset után három hónap múlva el is rendelt.

„Ez egy nagyon ambivalens helyzet, amikor szeretsz valakit, de félsz is tőle. Hiányzik, de nem mersz odamenni. A felügyelt kapcsolattartást mindenki szörnyűségnek gondolja, pedig pont egy olyan nyugvópont a gyereknek, hogy biztonságos körülmények között találkozhat az apjával, akit amúgy szeret és elkezdhetnek dolgozni azon, hogy a probléma megoldódjon, a bizalom visszaépüljön” – mondta az anya.

Gusztáv májusban azonban lemondott erről a lehetőségről is és még telefonon sem tartott igényt a kapcsolattartásra, arra hivatkozva, hogy terápián lesz. A szülők évek óta emailen tartják a kapcsolatot és csak a szükséges információkat osztják meg a másikkal közös gyermekükkel kapcsolatban.

A színész exe Gusztáv feleségével, Viviennel jó kapcsolatot ápolt. 

Viviennel már 2020 decemberében beszéltük, hogy Gusztávnak be kéne vonulnia valahova, elvonóra, pszichiátriára

– idézte fel Dancsecs Ildikó  a Fókusznak. Végül Vivi sem bírta ki sokáig Guszti mellett, nemrég bejelentette, hogy a színésszel elválnak útjaik

Ildikó állítása szerint Guszti ellen több eljárás is párhuzamosan folyik. 2020 novemberében a gyerektartás elmulasztása miatt tett feljelentést, de a színész azóta sem fizet.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Fókusz#Videó#molnár gusztáv#dancsecs ildikó#vád#Bulvár

Címlapról ajánljuk