Fókusz

Megmutatjuk a Comet gála legemlékezetesebb pillanatait!

Kilyén TamásKilyén TamásHubai AntalHubai AntalGál PetraGál PetraPolyák AlexandraPolyák Alexandra

2016. november 26. 19:00

Véget ért a végső visszaszámlálás és a Dirty Led Light Crew látványos fénytánc produkciójával hivatalosan is elkezdődött ország legnagyobb díjátadó gálája, a 2016-os Comet.

Meglepetésre az est háziasszonya, Iszak Eszti egyedül volt kénytelen elkezdeni a showt. Istenes Bence ugyanis eltűnt a színfalak mögött, de sokan már sejtették, hogy ez is csak újabb csíny az X-Faktor műsorvezetőjétől.

 

 

A legjobb zenekar és a legjobb klip kategóriában is jelölt Wellhello legújabb számát játszotta el élőben. Fluor és Diaz külön-külön már nyertek Comet gömböt, de most egy közös díjban reménykedtek.


 

A legjobb női előadónak járó díjat Rúzsa Magdi nyerte el, aki igazoltan hiányzott a gáláról, mert külföldön tartózkodott éppen. Így mi a díjról lecsúszott többi énekesnőt faggattuk, hogy csalódottak-e egy kicsit?

Gáspár Laci lépett fel először a mentorok közül és igazi „Flo-Ridás” showt ígért, jelentsen is ez bármit, és mivel idén nem jelölték a díjra, ez extra motivációt adott neki.

Nem csak a színpadon, de a VIP szektorban is forró volt a hangulat. A hazai celeb világ krémje a Millenárison szórakozott péntek este. Szabó Zsófi már friss házasként és jó pár kilóval könnyebben érkezett.

#Fókusz#fókusz plusz#comet#comet 2016#díjazott#rúzsa magdi#istenes bence#szabó zsófi#iszak eszter#rtl

Címlapról ajánljuk